Εκτός ελέγχου ο Ερντογάν: «Μπάιντεν, έχεις βάψει τα χέρια σου με αίμα – Θα απελευθερώσουμε την Ιερουσαλήμ»!

Εκτός ελέγχου ο  Ερντογάν: «Μπάιντεν, έχεις βάψει τα χέρια σου με αίμα – Θα απελευθερώσουμε την Ιερουσαλήμ»!

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς, ενώ για πρώτη φορά υποσχέθηκε δημόσια στρατιωτική βοήθεια στη Χαμάς λέγοντας πως η χώρα του και άλλες δυνάμεις θα απελευθερώνουν την Ιερουσαλήμ, από το Ισραήλ, προφανώς.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του ο Ερντογάν είπε πως «σήμερα είδαμε την υπογραφή του Μπάιντεν σε μια σοβαρή συμφωνία για παροχή όπλων στο Ισραήλ.

Κύριε Μπάιντεν πήρες το μέρος των Αρμενίων στην αποκαλούμενη “Γενοκτονία”. Τώρα δυστυχώς γράφεις ιστορία με τα αιματοβαμμένα χέρια σου σε αυτό το ατύχημα, στην επίθεση κατά της Γάζας, που έκανε μάρτυρες εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες», ανέφερε ο Ερνγογάν, ο οποίος όμως δεν έμεινε εκεί υποσχόμενος στρατιωτική βοήθεια στη Χαμάς και μιλώντας για «απελευθέρωση» της Ιερουσαλήμ!

«Τα 84 εκατομμύρια των Τούρκων θα συνεχίσουν να προστατεύουν την Ιερουσαλήμ. Θα παράσχουμε κάθε είδους πολιτικής και στρατιωτικής βοηθείας για τις διεθνείς προσπάθειες στην απελευθέρωση της Ιερουσαλήμ και στην προστασία των Παλαιστινίων από τις επιθέσεις του Ισραήλ», πρόσθεσε.

Μάλιστα ο Ερντογάν πρότεινε την αλλαγή καθεστώτος στην Ιερουσαλήμ με τη δημιουργία νέας διοίκησης.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στο Προεδρικό Μέγαρο στην Άγκυρα, ο Ερντογάν πρότεινε την ιδέα ότι «η Τουρκία θα υποστηρίξει τόσο πολιτικά όσο και στρατιωτικά κάθε βήμα προς αυτή την κατεύθυνση», σύμφωνα με τη Daily Sabah.

«Το Ισραήλ είναι ένα τρομοκρατικό κράτος που προσπαθεί να νομιμοποιήσει τις ενέργειές του αναφερόμενο στην αντίσταση των Παλαιστινίων», είπε, καταδικάζοντας τις επιθέσεις του Ισραήλ εναντίον του Τζαμιού Αλ Άκσα και τον αδιάκριτο βομβαρδισμό του στην περιοχή.

https://twitter.com/disclosetv/status/1394342941112643584

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/disclosetv/status/1394348240087261191

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.