ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Επίθεση» του Ρ.Τ.Ερντογάν κατά της αντιπολίτευσης: «Το έθνος δεν ψηφίζει τρομοκράτες»

Ο Τούρκος πρόεδρος κατηγόρησε τον Κιλιτσντάρογλου για τη συνεργασία με το PKK

«Επίθεση» του Ρ.Τ.Ερντογάν κατά της αντιπολίτευσης: «Το έθνος δεν ψηφίζει τρομοκράτες»

Στις πρώτες ζωντανές δηλώσεις, μετά την εκλογική βραδιά της 14ης Μαΐου, προέβη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υιοθετώντας ξανά πανηγυρικό τόνο για να σχολιάσει τα αποτελέσματα, δύο βδομάδες πριν από τον δεύτερο γύρο της αναμέτρησης με τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες μου για το ρεκόρ συμμετοχής. Είχαμε μια μεγάλη γιορτή δημοκρατίας αντάξια της Τουρκίας. Ίσως είναι μοναδική στον κόσμο», έτσι ξεκίνησε το μήνυμά του, στο πλαίσιο τηλεοπτικής συνέντευξης, που μεταδόθηκε από το CNN Turk.

«Η συμμετοχή άγγιξε το 90%. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα πολιτικά κόμματα, τους υποψηφίους, τους οργανισμούς μέσων ενημέρωσης και τις δυνάμεις ασφαλείας. Φτάσαμε στο 49,5% των ψήφων» πρόσθεσε.

«Δεν εφησυχάζουμε» τόνισε ακόμη για να συμπληρώσει: «Θα αξιοποιήσουμε καλά τις 12 ημέρες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήμασταν πάντα ειλικρινείς, δεν είπαμε ποτέ ψέματα. Ποτέ δεν υποτιμήσαμε τη σοφία του έθνους μας. Στηρίζουμε όλες τις υποσχέσεις μας. Θα τις εφαρμόσουμε όλες μετά τις 28 Μαΐου. Το έθνος μας έχει αποδείξει ότι απορρίπτει τη συνωμοσία. Η αντιπολίτευση πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να κερδίσει τις εκλογές με το να στηρίζει τρομοκρατικές οργανωσεις. Το έθνος δεν ψηφίζει τρομοκρατικές οργανώσεις. Περιμένουμε από τον Κιλιτσντάρογλου να κάνει χάρη στον εαυτό του και να ασκήσει καθαρή πολιτική» δήλωσε, δε, ο Ερντογάν εξαπολύοντας τα πυρά του στην αντιπολίτευση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.