ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ι.Καλίν: «Κύριε πρωθυπουργέ σας ευχαριστούμε για όλη την υποστήριξή σας»

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στα τουρκικά

Ι.Καλίν: «Κύριε πρωθυπουργέ σας ευχαριστούμε για όλη την υποστήριξή σας»

Ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου, Ιμπραήμ Καλίν ευχαρίστησε μέσω ανάρτησης στο Twitter την Ελλάδα και προσωπικά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στήριξη που παρέχει η χώρα μας στην Τουρκία μετά τους φονικούς σεισμούς .

Συγκεκριμένα απαντώντας στο μήνυμα στο Twitter του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή τους καταστροφικούς σεισμούς, όπου ο Έλληνας πρωθυπουργός εξέφραζε – χρησιμοποιώντας την Τουρκική γλώσσα – την οδύνη αλλά και τη στήριξη από την πλευρά της Ελλάδας, ο Ιμπραήμ Καλίν απάντησε σήμερα «Κύριε πρωθυπουργέ. Σας ευχαριστούμε για όλη την υποστήριξή σας».

kalins

Στην ανάρτησή του στα τουρκικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε: «Εικόνες που μας γεμίζουν πόνο, τις ακολουθούν εικόνες που μας γεμίζουν ελπίδα. Μόνο σεβασμός για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ομάδων διάσωσης. Έλληνες και Τούρκοι δίπλα-δίπλα, παλεύουν μαζί για να σώσουν ζωές. Τους ευχαριστούμε για όσα κάνουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.