ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ξεκίνησε τους πανηγυρισμούς ο Ρ.Τ.Ερντογάν: «Tη Δευτέρα να γιορτάσουμε την Άλωση όλοι μαζί»

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν προβάδισμα του Τούρκου προέδρου με 53,4%

Ξεκίνησε τους πανηγυρισμούς ο Ρ.Τ.Ερντογάν: «Tη Δευτέρα να γιορτάσουμε την Άλωση όλοι μαζί»

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος μέχρι τον δεύτερο γύρο των εκλογών στην Τουρκία και οι δημοσκοπήσεις φέρνουν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πρώτο. Έχοντας εξασφαλίσει τη στήριξη του εθνικιστή Σινάν Ογάν, ο αρχηγός του ΑΚΡ με τον αέρα του νικητή πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις, ενώ δεν ξεχνά τα αφηγήματα περί… τουρκικής ανωτερότητας.

Ο αντίπαλός του, αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, από την άλλη, γνωρίζει διάσπαση στο εσωτερικό του, δεν έχει χάσει όμως την υποστήριξη των Κούρδων. Εξαπολύοντας νέα πυρά προς τον Ερντογάν, τον κάλεσε σε τηλεμαχία.

«Αν θέλει ο Θεός, αυτή την Κυριακή με την νίκη της υποψηφιότητας του Κόμματος Διαιοσύνης και Ανάπτυξης να ολοκληρώσουμε αυτή την δουλειά, και τη Δευτέρα να γιορτάσουμε την Άλωση όλοι μαζί» δήλωσε με τη σειρά του ο Ταγίπ Ερντογάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.