ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Με το Λευκορώσο ομόλογό του συναντήθηκε ο Χ.Φιντάν: «Η Τουρκία είναι έτοιμη να φιλοξενήσει συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας»

Οι δύο υπουργοί συζήτησαν και τις εξελίξεις στη Λωρίδα της Γάζας

Με το Λευκορώσο ομόλογό του συναντήθηκε ο Χ.Φιντάν: «Η Τουρκία είναι έτοιμη να φιλοξενήσει συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας»

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν, στη συνάντηση που είχε στην Άγκυρα με τον Λευκορώσο ομόλογό του Σεργκέι Αλέινικ, δήλωσε πως η Τουρκία είναι έτοιμη να φιλοξενήσει διαπραγματεύσεις, εάν τα μέρη στον πόλεμο της Ουκρανίας έχουν τη βούληση να διαπραγματευθούν.

Ο ίδιος ανέφερε, σύμφωνα με τουρκικές διπλωματικές πηγές, ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία πρέπει να τερματιστεί στη βάση του Διεθνούς Δικαίου, τονίζοντας ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για την εγκαθίδρυση της ειρήνης.

Οι δύο υπουργοί συζήτησαν και τις εξελίξεις στη Γάζα, με τον Χακάν Φιντάν να δηλώνει ότι «η διεθνής κοινότητα δεν πρέπει να παραμείνει σιωπηλή μπροστά στις διώξεις και τις θηριωδίες που διαπράττονται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επανέλαβε, τέλος, ότι η Τουρκία καταβάλλει εντατικές προσπάθειες για την εξασφάλιση πλήρους κατάπαυσης του πυρός το συντομότερο δυνατό και την απρόσκοπτη διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.