ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Μπαχτσελί: «Θα εγκρίνουμε την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ»

«Η Τουρκία παραμένει στόχος μιας παγκόσμιας συνωμοσίας»

Ν.Μπαχτσελί: «Θα εγκρίνουμε την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ»

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, μιλώντας σήμερα στην κοινοβουλευτική του ομάδα, δήλωσε ότι το κόμμα του θα υποστηρίξει στην ψηφοφορία στην τουρκική Βουλή την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.

Παράλληλα, κατήγγειλε ότι η Τουρκία παραμένει στόχος μιας παγκόσμιας συνωμοσίας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι:

«Ως έθνος, είμαστε ο στόχος μιας παγκόσμιας συνωμοσίας που συνεχίζεται εδώ και αιώνες, μιας άγριας επίθεσης που στοχεύει να περικυκλώσει απέξω και να προκαλέσει την κατάρρευση εκ των έσω. Καθ’ όλη τη διάρκεια της Ιστορίας, οι πολιτικές πολιορκίας, συσκότισης και εκφοβισμού δεν σταμάτησαν ποτέ.

Οι αποικιοκρατικές δυνάμεις, που φοβούνται την ύπαρξη του τουρκικού έθνους, μας επιτίθενται συνεχώς με διαφορετικά μέσα και κανάλια. Στόχος είναι να σπάσει η κυριαρχία του τουρκικού έθνους, να διασκορπιστεί η εξουσία του και να απομακρυνθεί από τα εδάφη που έχει υπό τον έλεγχό του.

Συγκεκριμένα, τα στάδια της παρακμής και της κατάρρευσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας είναι γεμάτα από αμέτρητα παραδείγματα που σχετίζονται με το σημερινό σκηνικό.

Η Αυτοκρατορία μας υπέστη την πρώτη πολιορκία στις θάλασσες και τους ωκεανούς.

Η δεύτερη πολιορκία έγινε για τη Βόρεια Αφρική.

Η τρίτη πολιορκία έγινε στη Μέση Ανατολή, την Αραβική Χερσόνησο.

Η τέταρτη πολιορκία έγινε στα Βαλκάνια και δυστυχώς, η πατρίδα μας έπρεπε να αποσυρθεί από αυτά τα εδάφη, αφήνοντας πίσω τις αναμνήσεις μας.

Στην πραγματικότητα, η δοκιμασία των Υιών των Κατακτητών δεν έχει ακόμη τελειώσει και η φλόγα της λαχτάρας δεν έχει σβήσει. Από τα Σκόπια μέχρι την Πρίστινα, από τη Θεσσαλονίκη στο Βελιγράδι, από τη Σόφια στη Βουδαπέστη, από την Κομοτηνή στην Καβάλα, από τη Βοσνία στην Αδριατική, τα κάποτε παιγμένα δημοτικά μας τραγούδια, τα ποιήματα, τα γλέντια των νικών μας έχουν αφήσει τόπο στη νεκρική σιωπή.

Η πέμπτη πολιορκία έγινε για την Κύπρο, τα νησιά και τον Καύκασο. Το τουρκικό έθνος έχασε, αποσύρθηκε και βρήκε τη Δημοκρατία της Τουρκίας και χάραξε τα σύνορά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτά τα σύνορα έχουν καθοριστεί και τεκμηριωθεί με το Εθνικό Σύμφωνο (Misak-i Milli), το οποίο δεν θα εκπνεύσει. Πρέπει να γίνει γνωστό ότι το Εθνικό Σύμφωνο είναι ιδιοκτησία του έθνους και το έθνος είναι Τουρκικό μέχρι τέλους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.