Ο «Μπαϊντενόπουλος» Τ.Μπάιντεν «χαϊδεύει» τον Ερτογάν: «Η Δύση στάθηκε άδικη μαζί σου»

Έμειναν άναυδοι ακόμα και οι Τούρκοι!

Ο «Μπαϊντενόπουλος» Τ.Μπάιντεν «χαϊδεύει» τον Ερτογάν: «Η Δύση στάθηκε άδικη μαζί σου»

Η υπεύθυνη Άγκυρας της εφημερίδας Χουριέτ, Χαντέ Φιράτ, αποκαλύπτει τι είπαν στο τηλέφωνο Ρ.Τ.Ερντογάν και Τ.Μπάιντεν και όπως όλα δείχνουν ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε μία ακόμα κυβίστηση.

Σύμφωνα με τη Φιράτ, ο Μπάιντεν φέρεται να είπε στον Ερντογάν: «Νομίζω ότι η παρέμβαση της Δύσης εναντίον σας είναι άδικη».

«Η συνομιλία Μπάιντεν – Ερντογάν άφησε άναυδη ακόμη και την αντιπροσωπεία που βρισκόταν στην Άγκυρα [σσ. ενν. όσους παρίσταντο κατά τη διάρκεια της συνομιλίας στο πλευρό του Τούρκου προέδρου].

Ο Μπάιντεν είπε: ”Νομίζω ότι η παρέμβαση της Δύσης εναντίον σας είναι άδικη’‘. Όταν ο Μπάιντεν το είπε αυτό, η τουρκική αντιπροσωπεία σήκωσε το κεφάλι και αλληλοκοιτάχτηκαν. Στη συνέχεια ο Μπάιντεν είπε: ”Θέλω να προχωρήσουμε στο θέμα των F-16, αλλά υπάρχει ένας σουηδικός όρος στο Κογκρέσο.

Η τουρκική αντιπροσωπεία δεν έκανε σχόλιο πάνω στο θέμα αυτό”, αναφέρει η Φιράτ, η οποία ισχυρίζεται επίσης ότι ο Πούτιν και ο Ζελένσκι θα επισκεφθούν την Τουρκία.

Υπενθυμίζοντας το ρόλο διαμεσολαβητή της Τουρκίας στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας, η Χαντέ Φιράτ ανέφερε: «Πολλοί ξένοι αρχηγοί κρατών μας έχουν ενημερώσει για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο. Ο Πούτιν θα πραγματοποιήσει ξεχωριστή και ειδική επίσκεψη στην Τουρκία. Μετά τον Πούτιν, ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι θα έρθει στην Τουρκία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την διαδοχική αυτή επίσκεψη Πούτιν και Ζελένσκι θα συζητηθούν η πορεία του πολέμου και ο διάδρομος των σιτηρών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.