ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν τα «παίζει όλα για όλα» πριν τις εκλογές – Τάζει δωρεάν φυσικό αέριο για όλους τους πολίτες

Ο Τούρκος πρόεδρος χρησιμοποιεί κάθε μέσο προκειμένου να μειώσει τη διαφορά από τον Κεμάλ Κιλιντσντάρογλου

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν τα «παίζει όλα για όλα» πριν τις εκλογές – Τάζει δωρεάν φυσικό αέριο για όλους τους πολίτες

Κάθε μέσο για να προσελκύσει τις ψήφους των Τούρκων πολιτών ενόψει των προεδρικών εκλογών της 14ης Μαΐου φαίνεται πως επιστρατεύει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Η τουρκική κυβέρνηση θα παρέχει για έναν χρόνο δωρεάν φυσικό αέριο για οικιακή κατανάλωση έως και 25 κυβικά μέτρα μηνιαίως», δήλωσε την Πέμπτη ο Τούρκος πρόεδρος, σύμφωνα με το Anadolu.

Δείτε το βίντεο

Μιλώντας σε μια τελετή για την πρώτη παράδοση φυσικού αερίου από ένα απόθεμα στη Μαύρη Θάλασσα στα ανοιχτά της βόρειας επαρχίας Zonguldak, ο Ερντογάν είπε επίσης ότι τον επόμενο μήνα θα είναι δωρεάν απεριόριστο φυσικό αέριο για την κατανάλωση των νοικοκυριών.

Υπενθυμίζεται ότι η τουρκική λίρα υποχώρησε την Τρίτη στο χαμηλότερο επίπεδο της ιστορίας της έναντι του δολαρίου ΗΠΑ, καθώς πλανάται αβεβαιότητα για το αποτέλεσμα των προεδρικών και βουλευτικών εκλογών κι ενδέχεται να σημάνουν την πρώτη εναλλαγή στην εξουσία στην Τουρκία εδώ και είκοσι χρόνια.

Το τουρκικό νόμισμα κατακρημνίστηκε στην ισοτιμία 19,5996:1 έναντι του αμερικανικού δολαρίου, με άλλα λόγια σε επίπεδο άνευ προηγουμένου αφότου δημιουργήθηκε η νέα τουρκική λίρα, τον Ιανουάριο του 2005, με την αφαίρεση έξι μηδενικών σε σχέση με την προηγούμενη αξία της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.