ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρ.Τ.Ερντογάν κατά Δύσης: «Δεν μας έδιναν ούτε ένα πιστόλι, μας απέκλεισαν και τώρα περιμένουν στη σειρά για όπλα»

«Τώρα προσπαθούμε να ναυπηγήσουμε και μη επανδρωμένα υποβρύχια, και αν θέλει ο Θεός θα το καταφέρουμε κι αυτό»

Ρ.Τ.Ερντογάν κατά Δύσης: «Δεν μας έδιναν ούτε ένα πιστόλι, μας απέκλεισαν και τώρα περιμένουν στη σειρά για όπλα»

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε αξιωματούχους του, στράφηκε εκ νέου κατά των ΗΠΑ και της Δύσης τονίζοντας πως «δεν μας έδιναν ούτε ένα πιστόλι, μας απέκλεισαν και τώρα περιμένουν στη σειρά για όπλα».

«Εμείς δεν μπορούσαμε να παράγουμε ούτε μια καρφίτσα! Καρφίτσα! Οι ΗΠΑ και η Δύση δεν μας έδιναν ούτε ένα πιστόλι! Μας απέκλεισαν! Μα είμαστε σύμμαχοι κτλ. Δεν το άκουγαν.

Αλλά σήμερα εμείς τους πουλάμε εγχώριας κατασκευής πιστόλια! Εκείνοι περιμένουν στη σειρά. Εκεί φτάσαμε», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

«Είδατε πως ναυπηγήσαμε το αεροπλανοφόρο μας. Λέμε πως αυτό δεν είναι αρκετό. Τώρα έχουμε την αποφασιστικότητα να ναυπηγήσουμε το δεύτερο και μεγαλύτερο αεροπλανοφόρο, ο πασάς μου ο αρχηγός του Ναυτικού με την ομάδα του εργάζονται για τον σκοπό αυτό.

Και συνεχίζουμε τις αναζητήσεις μας. Και όπως ξέρετε υπάρχουν τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη μας. Δεν μένουμε μόνο εδώ. Τώρα προσπαθούμε να ναυπηγήσουμε και μη επανδρωμένα υποβρύχια, και αν θέλει ο Θεός θα το καταφέρουμε κι αυτό», σημείωσε.

«Θα τα πετύχουμε. Μπορεί να το καταφέρει το παιδί του ξένου, γιατί να μην μπορούμε εμείς;», διερωτήθηκε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.