Ρ.Τ.Ερντογάν κατά Κ.Κιλιτσντάρογλου: «Έγινες μέτοχος στην απόπειρα πραξικοπήματος» (βίντεο)

«Ποιος σε ανάγκασε να ηγηθείς σε αυτή την εκστρατεία ψέματος και συκοφαντίας;»

Ρ.Τ.Ερντογάν κατά Κ.Κιλιτσντάρογλου: «Έγινες μέτοχος στην απόπειρα πραξικοπήματος» (βίντεο)

Νέα επίθεση κατά του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, 8 ημέρες πριν τις εκλογές στην Τουρκία.

Ο πρόεδρος Ερντογάν, εμφανίστηκε σε προεκλογική ομιλία στην Καισάρεια, μπροστά σε μία συγκέντρωση υποστηρικτών του, και απευθυνόμενος προς τον Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος σε ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη δεσμεύτηκε για παλινόρθωση των δημοκρατικών θεσμών, τον κατηγόρησε για συμμετοχή στο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

«Αφού ήξερες ότι στις 17-25 Δεκεμβρίου υπήρξε συνωμοσία της FETO, γιατί έγινες μέτοχος σε αυτή την απόπειρα πραξικοπήματος; Ποιος σε ανάγκασε να ηγηθείς σε αυτή την εκστρατεία ψέματος και συκοφαντίας;», ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος.

Η ομιλία του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, στο Μάλτεπε της Κωνσταντινούπολης, από την άλλη, ήταν μία τις μεγαλύτερες σε μέγεθος καθώς οι ψηφοφόροι 6 κομμάτων της αντιπολίτευσης ήταν στο πλευρό του.

«Ξέρω όλα τα προβλήματα. Έχω δώσει όρκο να λύσω όλα τα προβλήματα. Θα φέρω την άνοιξη σε αυτή τη χώρα με τους φίλους μου. Δεν θα κάνουμε ποτέ διακρίσεις, θα αγκαλιάσουμε 85 εκατομμύρια», ανέφερε.

Ο διεθνής Τύπος κατά του Ερντογάν

Το Der Spiegel, αμφισβητεί ανοιχτά την κυριαρχία του Ερντογάν, προκαλώντας την οργή του, όπως και ο Economist, που στηρίζει ανοιχτά τον Κιλιτσντάρογλου.

Χωρίς το στερητικό «Α» η λέξη αήττητος γίνεται ηττημένος στο εξώφυλλο του γερμανικού Der Spiegel όπου ο Ερντογάν κάθεται σε σπασμένο χρυσό θρόνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης άφησαν τις δουλειές τους κι έχουν κάνει βασικό τους θέμα τις εκλογές στην Τουρκία. Κολακεύουν συνεχώς τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. Γιατί; Για ποιο λόγο; Υποσχέθηκαν να παραδώσουν την Τουρκία στη Δύση» ανέφερε φανερά ενοχλημένος ο Τούρκος πρόεδρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.