ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ρ.Τ.Ερντογάν: Τηλεφωνική επικοινωνία με Τ.Μπάιντεν – Μίλησαν για τα F-16 και τη Σουηδία

Τι είπε ο Τούρκος πρόεδρος για τον πόλεμο στη Γάζα

Ρ.Τ.Ερντογάν: Τηλεφωνική επικοινωνία με Τ.Μπάιντεν – Μίλησαν για τα F-16 και τη Σουηδία

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό ομόλογό του Τζο Μπάιντεν, την Πέμπτη (14/12).

Οι δύο ηγέτες συνομίλησαν για την είσοδο της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, για τον πόλεμο στη Γάζα αλλά και το τουρκικό αίτημα για την αγορά των F-16.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα, ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε ότι οι ΗΠΑ έχουν «ιστορική ευθύνη» να εξασφαλίσουν μια μόνιμη κατάπαυση του πυρός στη σύγκρουση στη Γάζα το συντομότερο δυνατό και ότι οι παρατεταμένες επιθέσεις του Ισραήλ μπορεί να έχουν αρνητικές συνέπειες παγκοσμίως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ερντογάν υπογράμμισε ότι μια κατάπαυση του πυρός θα μπορούσε να επιτευχθεί γρήγορα εάν οι ΗΠΑ απέσυραν την «άνευ όρων υποστήριξή» τους προς το Ισραήλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.