ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Την ίδρυση ακαδημίας πρακτόρων ανακοίνωσε ο Ιμπραήμ Καλίν – «Θα έχουμε λόγο στη μεθοδολογία των πληροφοριών»

«Κάνουμε νέες κινήσεις και εργαζόμαστε για τη διασφάλιση των εθνικών δικαιωμάτων και συμφερόντων» είπε

Την ίδρυση ακαδημίας πρακτόρων ανακοίνωσε ο Ιμπραήμ Καλίν – «Θα έχουμε λόγο στη μεθοδολογία των πληροφοριών»

Ο διοικητής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών και στενός συνεργάτης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ιμπραήμ Καλίν, ανακοίνωσε την ίδρυση ακαδημίας πρακτόρων (Εθνική Ακαδημία Πληροφορίων).

«H Τουρκία έχει κάνει ένα κβαντικό άλμα τα τελευταία χρόνια για να γίνει ένα αυτάρκες, αποτρεπτικό και προληπτικό κέντρο ισχύος, ειδικά στην αμυντική βιομηχανία, τις τεχνολογίες UAV και κρίσιμων υποδομών, και έχει αλλάξει τα δεδομένα. Παρά τα εμπόδια, τα μυστικά εμπάργκο, τα μπλοκαρίσματα και κυρώσεις που τίθενται μπροστά στη χώρα, κάνουμε νέες κινήσεις και εργαζόμαστε για τη διασφάλιση των εθνικών δικαιωμάτων και συμφερόντων όπως και για τη δημιουργία στρατηγικής περιοχής ασφάλειας για τις φίλες και αδελφικές χώρες» ανέφερε αρχικά ο Καλίν, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, αφήνοντας αιχμές για τις ΗΠΑ.

Και πρόσθεσε ο Ιμπραήμ Καλίν: «Με αυτή την ευκαιρία, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ιδρύσαμε την Εθνική Ακαδημία Πληροφοριών για να κάνουμε την Τουρκία μια χώρα που έχει λόγο στη θεωρία και τη μεθοδολογία των πληροφοριών. Θα ήθελα να εκφράσω τις ιδιαίτερες ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου στον Πρόεδρό μας, ο οποίος ποτέ δεν στερεί την υποστήριξή του σε αυτό το θέμα».

Ερντογάν: Η Τουρκία δεν αποτελείται μόνο από τα σύνορά της

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διακήρυξε την Τετάρτη ότι «η Τουρκία δεν αποτελείται μόνο από τα σύνορά της». «Δισεκατομμύρια άνθρωποι στα Βαλκάνια, στην Αφρική, στην Ασία, στρέφουν τα βλέμματα και τις καρδιές τους στην Τουρκία».

«H Τουρκία δεν είναι μια χώρα που αποτελείται μόνο από τα σύνορα της. Και ο λαός μας δεν είναι μια κοινωνία που έχει την ευθύνη για τα όσα συμβαίνουν μόνο μέσα σε αυτά τα σύνορα. Η περιοχή ευθύνης και επιρροής της χώρας μας και του λαού μας είναι πολύ μεγάλη, Υπάρχουν λόγοι που πηγάζουν από την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας, την πίστη μας και την φύση μας. Μην ξεχνάτε πως, σε μια μεγάλη γεωγραφία, όπως από τα Βαλκάνια μέχρι τον Καύκασο από την κεντρική, νότια και ανατολική Ασία μέχρι και την βόρεια Αφρική και στα βάθη της Αφρικής δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν στραμμένα τα βλέμματα τους και τις καρδιές τους σε εμάς. Κάθε επιτυχία και νίκη μας αντιλαλεί σε όλη αυτή τη γεωγραφική περιοχή» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ χθες αναφέρθηκε εκ νέου και στη «Γαλάζια Πατρίδα».

Ο Ερντογάν προειδοποίησε και το Ισραήλ: «συλλάβαμε τους πράκτορές σας, αυτό είναι το πρώτο βήμα, είστε καταδικασμένοι να μάθετε τι είναι η Τουρκία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η υπηρεσία μας (ΜΙΤ) η οποία αποκάλυψε το δίκτυο πρακτόρων του Ισραήλ εντός της χώρας μας απάντησε με ξεκάθαρο τρόπο σε όσους μας απειλούν. Φυσικά αυτό προκάλεσε έκπληξη στο Ισραήλ. Δηλαδή “πώς τους συλλάβατε, τους μαζέψατε” κτλ. Περιμένετε και θα δείτε! Αυτό είναι το πρώτο βήμα! Θα τη μάθετε την Τουρκία. Ακόμη και τώρα δεν την μάθατε. Όμως είστε καταδικασμένοι να τη μάθετε» προειδοποίησε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.