ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τουρκικό δίκτυο Haber: «Ο ελληνικός στρατός διεξάγει ασκήσεις στην ίδια περιοχή με τους Αμερικανούς χωρίς το ισραηλινό τάγμα»

Σε εξέλιξη η διακρατική άσκηση «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – 23/OLYMPIC COOPERATION – 23» και ο Διεθνής Διαγωνισμός Ουλαμών Αρμάτων με ελληνικά και αμερικανικά πληρώματα

Τουρκικό δίκτυο Haber: «Ο ελληνικός στρατός διεξάγει ασκήσεις στην ίδια περιοχή με τους Αμερικανούς χωρίς το ισραηλινό τάγμα»

Το δίκτυο TR Haber με άρθρο του με τίτλο «Βολές τανκς στη Δυτική Θράκη. Αμερικανικός στρατός πυροβολεί μαζί με τους Έλληνες» αναφέρεται στον Διεθνή Διαγωνισμό Ουλαμών Αρμάτων με πληρώματα, από Ελλάδα και ΗΠΑ, στο πλαίσιο της αυξημένης συνεργασίας των δύο χωρών.

Το δημοσίευμα αναφέρεται στην απουσία συμμετοχής δυνάμεων από το Ισραήλ, όπως συνέβη στην προηγούμενη κοινή άσκηση με τις ΗΠΑ τον περασμένο Φεβρουάριο στην Ξάνθη.

«Ο ελληνικός στρατός, που επιδόθηκε σε “αστικό πόλεμο” στη Δυτική Θράκη με Αμερικανούς και Ισραηλινούς στρατιώτες μετά τον σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου 2023, διεξάγει τώρα ασκήσεις αρμάτων μάχης στην ίδια περιοχή με τους Αμερικανούς, χωρίς το ισραηλινό τάγμα» αναφέρει το τουρκικό δίκτυο, σημειώνοντας πως η άσκηση πραγματοποιείται μόνο με τους Αμερικανούς, και χωρίς το Ισραήλ λόγω των δραματικών γεγονότων στην Γάζα.

Το δημοσίευμα, που αποκαλεί «Τούρκους» τα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας, σημειώνει πως οι ελληνοαμερικανικές ασκήσεις πραγματοποιούνται στην Ξάνθη «όπου ζουν “Τούρκοι” της Δυτικής Θράκης».

Η διακρατική άσκηση «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – 23/OLYMPIC COOPERATION – 23», ολοκληρώνεται την Παρασκευή 24.22.2023 και πραγματοποιείται στο πλαίσιο σχεδιασμού του ΓΕΕΘΑ ως προς τις διεθνείς δραστηριότητες των Ενόπλων Δυνάμεων, μεταξύ τμημάτων των ΕΔ της Ελλάδας, της Κύπρου, των Η.Π.Α., της Γαλλίας, της Βουλγαρίας και της Γεωργίας, καθώς και συμμετοχής παρατηρητών Συμμάχων και εταίρων, στο Πεδίο Βολής Αρμάτων Ξάνθης (ΠΒΑΞ) στο Πετροχώρι Ξάνθης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο αμερικανικός στρατός έχει αναπτύξει χιλιάδες τεθωρακισμένα οχήματα και τανκς στην Αλεξανδρούπολη, που τελευταία μετατρέπεται σε στρατιωτική βάση» σημειώνει το TR Haber, συμπληρώνοντας: «Η Αλεξανδρούπολη προορίζεται να γίνει κέντρο παραγωγής ενέργειας από υγροποιημένο φυσικό αέριο και πώλησής της σε ευρωπαϊκές χώρες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.