ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

«UkraLeaks»: Η Αίγυπτος ενίσχυσε την Ρωσία με 40.000 ρουκέτες των 122 χλστ.

«Κρατήστε το κρυφό να μην έχουμε προβλήματα με την Δύση» είπε ο Αιγύπτιος πρόεδρος Σίσι στους αξιωματούχους του

«UkraLeaks»: Η Αίγυπτος ενίσχυσε την Ρωσία με 40.000 ρουκέτες των 122 χλστ.

Ο Αιγύπτιος πρόεδρος Abdel Fatah El-Sisi ζητησε τον Φεβρουάριο να κατασκευαστούν 40.000 ρουκέτες των 122 χλστ. με τις οποίες ενίσχυσε το ρωσικό Πυροβολικό στην Ουκρανία και έδωσε εντολή στους αξιωματούχους του να κρατήσουν μυστική την παραγωγή και την αποστολή «για να αποφευχθούν προβλήματα με τη Δύση» όπως αποκάλυψε η Washington Post με βάση τα απόρρητα ντοκουμέντα του Πενταγώνου που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, τα περιβόητα «UkraLeaks».

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου Abdel Fatah El-Sisi, ένας από τους στενότερους συμμάχους της Αμερικής στη Μέση Ανατολή και σημαντικός αποδέκτης της αμερικανικής βοήθειας, διέταξε πρόσφατα την παραγωγή 40.000 ρουκετών για τους ρωσικούς εκτοξευτές και να αποσταλούν κρυφά στη Ρωσία όπως αναφέρει το απόρρητο έγγραφο με ημερομηνία 17 Φεβρουαρίου.

Συνοψίζονται υποτιθέμενες συνομιλίες μεταξύ του Σίσι και ανώτερων Αιγύπτιων στρατιωτικών αξιωματούχων και αναφέρεται επίσης και σε σχέδια εφοδιασμού της Ρωσίας με βλήματα πυροβολικού και πυρίτιδα.

Στο έγγραφο, ο Σίσι ζήτησε άκρα μυστικότητα «για να αποφευχθούν προβλήματα με τη Δύση».

Η Washington Post έλαβε το έγγραφο από μια συλλογή εικόνων με απόρρητα αρχεία που δημοσιεύτηκαν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο στο Discord, μία διαδικτυακή εφαρμογή.

Η περίπτωση της Αιγύπτου είναι ένα απτό παράδειγμα για το πως στην πραγματικότητα πέραν των χωρών της ΕΕ, των ΗΠΑ, του Καναδά, της Νότιας Κορέας, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας και της Ιαπωνίας, τα υπόλοιπα κράτη του πλανήτη–που αποτελούν το 75 με 80% του παγκόσμιου πληθυσμού –έχουν επιλέξει μία στάση το λιγότερο φιλική προς τη Ρωσία.

Αυτό δείχνει πως οι Αμερικανοί όχι μόνο απέτυχαν να απομονώσουν την Ρωσία αλλά αντίθετα κατάφεραν να απομονώσουν τις ίδιες τις ΗΠΑ.

Δημιούργησαν επίσης μία γενικευμένη παγκόσμια τάση για αποδολαριοποίηση του πλανήτη (κανείς δεν θέλει να του επιβάλλονται κυρώσεις επειδή δεν θα αρέσει η εξωτερική τους πολιτική στους Αμερικανούς) κάτι το οποίο θα έχει καταστροφικές συνέπειες για την αμερικανική οικονομία η οποία στηρίζεται στην ασύστολη εκτύπωση δολαρίων.

Σοκ έχει προκληθεί σε ΗΠΑ και ΝΑΤΟ από τα «ουκρανικά WikiLeaks», που αφορούν την διαρροή στο διαδίκτυο χιλιάδων απόρρητων αμερικανικών εγγράφων στα οποία αναφέρονται με λεπτομέρειες τα σχέδια των Αμερικανών για την Ουκρανία, όπως και οι παραδόσεις δυτικού οπλισμού, τα σημεία αποθήκευσης, η εκπαίδευση των Ουκρανών και τα επιχειρησιακά σχέδια στα πεδία των μαχών.

Μέσα στα έγγραφα σημειώνεται πως αποκαλύφτηκε ότι 97 κομάντος της Συμμαχίας βρίσκονται στο Κίεβο και διεξάγουν ειδικές επιχειρήσεις κατά των Ρώσων κάτι που αποτελεί αιτία κήρυξης πολέμου από την Ρωσία στις χώρες του ΝΑΤΟ!

Μέχρι σήμερα, οι Αμερικανοί και όλοι οι Δυτικοί, αρνούνταν πως είχαν οποιαδήποτε «φυσική» εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας, δηλαδή δεν είχαν «boots οn the ground», τώρα όμως αποκαλύπτεται πως διεξάγουν τις πλέον επιθετικές επιχειρήσεις στο σύγχρονο πόλεμο.

Οι 97 κομάντος πολεμούν επίσημα με την ιδιότητά τους κατά του ρωσικού Στρατού!

Αυτό σημαίνει, απευθείας εμπλοκή και πόλεμο κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Σημαίνει επίσης, πως όποια επιτυχία είχαν οι Ουκρανοί είναι γιατί, σχεδιάστηκε από τους Δυτικούς (άμεσα, όχι έμμεσα), χρησιμοποιήθηκε δυτικός οπλισμός και το δίκτυο πληροφοριών από δορυφόρους και ΝΑΤΟϊκές υπηρεσίες και ίσως τελικά και όσοι πολέμησαν στο έδαφος να μην ήταν εξ ολοκλήρου Ουκρανοί.
Άλλωστε το έχει παραδεχτεί σε βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το euroweeklynews.com ο Αυστριακός συνταγματάρχης Markus Reisner σε ερώτηση δημοσιογράφου, για το ποιος θα χειρίζεται τα εξελιγμένα δυτικά οπλικά συστήματα που θα παραδοθούν στην Ουκρανία και αν θα μεταφερθούν ΝΑΤΟϊκοί στρατιώτες.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξήγησε με απλά λόγια πως «δεν χρειάζεται να στείλουμε στρατιώτες του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, απλά βγάζω την στολή μου υπογράφω ένα συμβόλαιο με ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας και πάω στην Ουκρανία καθώς δεν είμαι πλέον μέλος των αυστριακών ενόπλων δυνάμεων αλλά ένας μισθοφόρος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.