ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Βίντεο: Ουκρανός στρατηγός «εμψυχώνει» τους άντρες του στο Μπάκχμουτ – «Μη φοβάστε γιατί οι μονάδες της Βάγκνερ έχουν αποσυρθεί»

Οι δυνάμεις της ρωσικής ιδιωτικής οργάνωσης θα επανέλθουν στα μέτωπα του Χάρκοβο στις 5 Αυγούστου

Βίντεο: Ουκρανός στρατηγός «εμψυχώνει» τους άντρες του στο Μπάκχμουτ – «Μη φοβάστε γιατί οι μονάδες της Βάγκνερ έχουν αποσυρθεί»

Η ρωσική Βάγκνερ αποδείχτηκε ο κύριος παράγοντας για τον οποίο οι Ρώσοι επικράτησαν στο Μπάκχμουτ και όπως φαίνεται οι Ουκρανοί φοβούνται περισσότερο από οτιδήποτε τις εξειδικευμένες πλέον σε αστικό πόλεμο μονάδες της.

Στο βίντεο που ακολουθεί απεικονίζεται ο Ουκρανός στρατηγός Ολεξάντρ Σίρσκι διοικητής των ουκρανικών δυνάμεων στο Ντόνμπας, να επιχειρεί να εξυψώσει το ηθικό των στρατευμάτων του λέγοντάς τους πως αυτή τη στιγμή οι μονάδες της Βάγκνερ έχουν αφήσει την περιοχή!

Προσθέτει μάλιστα, ότι οι μονάδες που ήρθαν προς αντικατάσταση τους, του ρωσικού τακτικού Στρατού, δεν είναι της ίδιας αξίας με αυτές τις Βάγκνερ!

Η Βάγκνερ έχει αποσυρθεί από το Μπάκχμουτ, προς αναπλήρωση απωλειών και για ξεκούραση των αντρών της. Θα επιστρέψει στο ουκρανικό μέτωπο στις 5 Αυγούστου.

Υπάρχουν πολλές αναφορές και πληροφορίες πως η Βάγκνερ δεν θα επιστρέψει ξανά στο Ντόνμπας εκτός αν παραστεί μεγάλη ανάγκη, αλλά θα αναπτυχθεί στο μέτωπο του Χάρκοβο. Γιατί οι επόμενοι στόχοι των Ρώσων είναι οι μικρές πόλεις της Λίμαν, του Κουπιάνσκ, του Ιζίουμ και στο τέλος το ίδιο το Χάρκοβο.

Το ρωσικό επιτελείο θεωρεί πως η Βάγκνερ μπορεί να καταλάβει το Χάρκοβο όταν έρθεις στιγμή, καθώς οι Ουκρανοί αναλώνουν τις τελευταίες σημαντικές δυνάμεις τους στα μέτωπα της Ζαπορίζια και του Ντόνμπας σε μία αντεπίθεση η οποία όπως φαίνεται καταλήγει σε μεγάλα απογοήτευση για τους Ουκρανούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.