ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Σκληρές μάχες στο Αzot – Εκατοντάδες Δυτικοί «εθελοντές» έχουν οχυρωθεί στο βιομηχανικό συγκρότημα

«Υπάρχουν πάρα πολλοί ξένοι μισθοφόροι μέσα στο εργοστάσιο» λένε οι κάτοικοι

Βίντεο: Σκληρές μάχες στο Αzot – Εκατοντάδες Δυτικοί «εθελοντές» έχουν οχυρωθεί στο βιομηχανικό συγκρότημα

Bίντεο από μάχες στην βιομηχανική ζώνη του Σεβεροντονέτσκ με μέλη της «Διεθνούς Λεγεώνας» να πολεμούν κατά ρωσικών δυνάμεων δημοσίευσαν οι Ουκρανοί.

Οι μάχες αυτές λαμβάνουν χώρα στο χημικό εργοστάσιο του Azot αλλά το ουσιώδες είναι πως από την προφορά και τα αγγλικά που ακούγονται είναι σαφές ότι κι άλλοι Αμερικανοί πολεμούν εκεί κατά των δυνάμεων της Μόσχας.

Όλοι καλύπτονται υπό την ονομασία «εθελοντές» ή «μισθοφόροι» αλλά φαίνεται πως οι ΗΠΑ είχαν μεθοδικό σχέδιο για το πως να εισάγουν δυνάμεις στην ουκρανική σύγκρουση χωρίς αυτές να εμπλακούν επισήμως.

Πολλοί από τους «μισθοφόρους» της Δύση παραιτήθηκαν από τους Στρατούς τους τις πρώτες ημέρες του πολέμου στην Ουκρανία δήθεν για να πολεμήσουν για τα… ιδεώδη τους.

Ακόμα και οι κάτοικοι του Σεβεροντονέτσκ αναφέρουν πως βρίσκονται μέσα στο εργοστάσιο «πάρα πολλοί ξένοι μισθοφόροι».

Πάντως οι Ρώσοι δημοσίευσαν βίντεο με την παράδοση ομάδας Ουκρανών στρατιωτών σε τομέα του βιομηχανικού συγκροτήματος του Azot.

To Azot βρίσκεται πολύ κοντά στο Λίζιτσανσκ στις όχθες του ποταμού Ντονέτσ και οι Ουκρανοί προσπαθούν να το χρησιμοποιήσουν ως «γέφυρα» για να διεισδύουν δυνάμεις τους.

Έχει παρόμοια κατασκευή με το Azovstal και αναμένεται να καθυστερήσει τους Ρώσους πολύ.

Οι Ρώσοι δημοσίευσαν βίντεο με τον έναν εκ των δύο Αμερικανών «εθελοντών» που έχουν ανακοινώσει ότι έχουν αιχμαλωτίσει.

https://twitter.com/ferozwala/status/1537949581224292361

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.