ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βόλος: Καταδικάστηκε 57χρονος εκπαιδευτικός που αποπειράθηκε να φιλήσει στο στόμα 15χρονη

Την πήρε αγκαλιά, την φίλησε στο κεφάλι και στη συνέχεια στο μάγουλο, ενώ προσπάθησε να τη φιλήσει στο στόμα

Βόλος: Καταδικάστηκε 57χρονος εκπαιδευτικός που αποπειράθηκε να φιλήσει στο στόμα 15χρονη

Σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή, καταδικάστηκε ένας 57χρονος εκπαιδευτικός μετά από καταγγελία ότι αποπειράθηκε να φιλήσει στο στόμα μια 15χρονη μαθήτρια, στο Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, που παρέστη στη δίκη δια πληρεξούσιου δικηγόρου, κατηγορείτο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή.

Στις 12 Αυγούστου του 2019, ο άνδρας ενώ βρισκόταν οικογενειακώς για διακοπές στο νησί, βρήκε την 15χρονη τότε μαθήτρια, που επίσης έκανε διακοπές με τους γονείς της, και άρχισε να τη ρωτάει πώς πηγαίνει στο σχολείο, την πήρε αγκαλιά, την φίλησε στο κεφάλι και στη συνέχεια στο μάγουλο, ενώ προσπάθησε να τη φιλήσει στο στόμα.

Η μαθήτρια αντιστάθηκε, εκμεταλλεύτηκε το ότι από το σημείο περνούσαν τουρίστες, πήγε τρέχοντας στους γονείς της, τους είπε τι συνέβη και ο πατέρας της κοπέλας εντόπισε τον κατηγορούμενο, τον ακινητοποίησε, ενώ συνελήφθη από την Αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορούμενου, ο 57χρονος τότε ισχυρίζεται πως το χάδι και τα φιλιά στην ανήλικη ήταν πατρικά και δεν είχε άλλο σκοπό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.