ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Βρετανία: Άγριος ξυλοδαρμός κοριτσιού από δύο ανήλικες σε πάρκο – «Την έφτυναν, γελούσαν και της φώναζαν» (βίντεο)

«Οι αυτόπτες μάρτυρες δεν έκαναν τίποτα για να τη βοηθήσουν»

Βρετανία: Άγριος ξυλοδαρμός κοριτσιού από δύο ανήλικες σε πάρκο – «Την έφτυναν, γελούσαν και της φώναζαν» (βίντεο)

Η Αστυνομία στη Βρετανία, ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό των δύο κοριτσιών που καταγράφηκαν να χτυπούν άγρια ένα άλλο κορίτσι, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο από τον θετό αδερφό του θύματος της επίθεσης.

Σύμφωνα με τον θετό αδερφό του θύματος η επίθεση σημειώθηκε το Σάββατο σε πάρκο χωρίς προφανή αιτία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο οι δύο δράστιδες χτυπούν το θύμα τους επανειλημμένως στο κεφάλι με γροθιές και κλωτσιές.

https://twitter.com/Deanceejay13/status/1673377334546645007

«Είχε πάει στο πάρκο για να συναντήσει τις φίλες της. Λίγο αργότερα της επιτέθηκαν ξαφνικά και τη χτύπησαν άγρια δύο άλλα κορίτσια από την περιοχή που την ποδοπάτησαν και τη χτύπησαν ενώ την έφτυναν, γελούσαν και της φώναζαν. Οι αυτόπτες μάρτυρες δεν έκαναν τίποτα για να τη βοηθήσουν» δήλωσε στην Daily Mail ο θετός αδερφός του θύματος.

Σύμφωνα με τον ίδιο το κορίτσι υπέστη τραύματα στο κεφάλι, στα χέρια, τα πόδια και αμυχές στα γόνατα και τις παλάμες.

Στον ίδιο λογαριασμό που αναρτήθηκε το επίμαχο βίντεο, δημοσιοποιήθηκε και άλλο ένα βίντεο το οποίο φέρεται να έχει καταγραφεί μετά την επίθεση στο κορίτσι και στο οποίο φαίνονται τρεις κοπέλες να τσακώνονται με μια μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα είναι η μητέρα του κοριτσιού που δέχθηκε την επίθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.