ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Εκκενώθηκε το κοινοβούλιο στη Χάγη μετά την αποστολή ύποπτου αντικειμένου – Ήταν ψεύτικη βόμβα (upd)

Ο πολιτικός Γκέερτ Βίλντερς δήλωσε ότι η ψεύτικη βόμβα που εστάλη στο κοινοβούλιο είχε αποδέκτη τον ίδιο

Εκκενώθηκε το κοινοβούλιο στη Χάγη μετά την αποστολή ύποπτου αντικειμένου – Ήταν ψεύτικη βόμβα (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 14:58) «Συναγερμός» σήμανε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης 13 Απριλίου στην Oλλανδία καθώς το κτίριο του κοινοβουλίου εκκενώθηκε έπειτα από την αποστολή ύποπτου αντικειμένου.

Το κτίριο του κοινοβουλίου στη Χάγη εκκενώθηκε, έπειτα από ύποπτο αντικείμενο που εστάλη και αποδείχτηκε ότι ήταν ψεύτικη βόμβα ενώ οι αρχές έκαναν λόγο στην αρχή για μια «ύποπτη κατάσταση».

Η ολλανδική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ομάδα πυροτεχνουργών ερευνούσε «ύποπτη κατάσταση» και το κτίριο εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους.

Ο πολιτικός Γκέερτ Βίλντερς δήλωσε ότι η ψεύτικη βόμβα που εστάλη στο κοινοβούλιο είχε αποδέκτη τον ίδιο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το κτίριο είναι πλέον και πάλι ανοιχτό, σύμφωνα με την αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.