ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χανιά: Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί που διακινούσαν ναρκωτικά και έκαναν διαρρήξεις

Κατασχέθηκαν τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, πέντε κινητά και 2.930 ευρώ

Χανιά: Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί που διακινούσαν ναρκωτικά και έκαναν διαρρήξεις

Η συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ασφαλείας Κρήτης, το απόγευμα της Τρίτης, έβαλε «φρένο» στις πολύπλευρες δραστηριότητες που είχαν αναπτύξει τρεις αλλοδαποί που συνδύαζαν τις διαρρήξεις με την διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων.

Ύστερα από αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο των παράλληλων ερευνών των δυο υπηρεσιών, δύο από τους αλλοδαπούς εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, όπου συνελήφθησαν.

Ακολούθησε έρευνα στα σπίτια τους, σε ένα από τα οποία εντοπίστηκε και ο τρίτος την στιγμή που έμπαινε και ακινητοποιήθηκε.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν συνολικά 587,63 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, επτά “φιξάκια” με μικροποσότητες κοκαΐνης, τρεις ζυγαριές ακριβείας, μια σιδερογροθιά, καθώς και κάλυκες από πυροβόλο όπλο το οποίο δεν βρέθηκε και εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση για να διαπιστωθεί πού είχαν βληθεί και σε ποια περίσταση.

Ακόμη, κατασχέθηκαν τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, πέντε κινητά και 2.930 ευρώ από τις παράνομες δραστηριότητές τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προανάκριση συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης των τριών αλλοδαπών, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών, κλοπές και παράβαση του νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.