ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χειροπέδες σε 16χρονο Πακιστανό και 30χρονη Ελληνίδα – Πιάστηκαν με 25 κιλά μεθαμφεταμίνη

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

Χειροπέδες σε 16χρονο Πακιστανό και 30χρονη Ελληνίδα – Πιάστηκαν με 25 κιλά μεθαμφεταμίνη

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, έναν 16χρονο Πακιστανό και μία 30χρονη Ελληνίδα, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, ενώ κατασχέθηκαν περίπου 25 κιλά μεθαμφετίνης.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο των δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη διακινητών ναρκωτικών και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με την δράση των ανωτέρω στη διακίνηση ποσοτήτων μεθαμφεταμίνης, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής , επετεύχθη, μέσω ανάλυσης και διασταύρωσης πληροφοριακών δεδομένων, ο εντοπισμός τους και η πιστοποίηση της δράσης τους.

Κατόπιν των ανωτέρω, βραδινές ώρες της 10-11-2022, κατελήφθησαν στην Αθήνα να κατέχουν με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση, ποσότητες μεθαμφεταμίνης.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

-5- κιλά και -75- γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη «shisha»,

δύο πλαστικά δοχεία που περιείχαν μεθαμφεταμίνη σε υγρή μορφή μικτού βάρους -19- κιλών και -830- γραμμ.

ζυγαριά ακριβείας και

-2- κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
13112022nark
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.