ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παναγιωτόπουλος: “Με πείσμα, ομοψυχία και ενότητα μπορούμε να ξεπεράσουμε τα δύσκολα”

Παναγιωτόπουλος: “Με πείσμα, ομοψυχία και ενότητα μπορούμε να ξεπεράσουμε τα δύσκολα”

«Με πείσμα, με ομοψυχία, με ενότητα μπορούμε όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες να ξεπεράσουμε τα δύσκολα, να σταθούμε πάλι στα πόδια μας και να ξαναδούμε το μέλλον με χαμόγελο», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Ο υπουργός αναφέρθηκε στις επετείους των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και της 28ης Οκτωβρίου και σημείωσε: «Οι Βαλκανικοί πόλεμοι του 1912-1913 και η 28η Οκτωβρίου, την επέτειο των οποίων γιορτάζουμε αυτές τις ημέρες, μας δίνουν το μήνυμα της αισιοδοξίας, το μήνυμα της ανασυγκρότησης, της επίθεσης προς τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η χώρα, για να μπορέσουμε γρήγορα να αποδείξουμε, ότι και σε αυτή την περίπτωση ξέρουμε να βγαίνουμε νικητές. Στους Βαλκανικούς πολέμους του ’12, η Ελλάδα διπλασίασε την επικράτειά της. Σήμερα, δίνουμε μια μάχη, έναν πόλεμο οικονομικό διαφορετικού είδους και περιεχομένου. Μπορούμε όμως, ενωμένοι με πείσμα και σε αυτόν τον πόλεμο και σε αυτήν τη μάχη να βγούμε νικητές».

Ο κ. Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε το Γ΄ Σώμα Στρατού, όπου ενημερώθηκε από τον διοικητή, αντιστράτηγο Γεώργιο Μπασιακούλη, και το Στρατηγείο του ΝΑΤΟ που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του. Ακολούθως επισκέφθηκε τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων και επέδωσε τα ξίφη στους αποφοιτήσαντες νέους αξιωματικούς.

Ο υπουργός είχε συνάντηση με τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, και το απόγευμα θα επισκεφθεί τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμο, τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, τον αναπληρωτή περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Διονύση Ψωμιάδη, και τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.