ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Kαι τώρα τρέχουμε»: Αναβάθμιση των F-16 και υποβρύχια στις άμεσες προτεραιότητες

«Kαι τώρα τρέχουμε»: Αναβάθμιση των F-16 και υποβρύχια στις άμεσες προτεραιότητες

Ξαφνικά κατάλαβαν στο ΥΠΕΘΑ ότι τώρα πρέπει να τρέξουμε γιατί οι ΕΔ έχουν μεγάλες ανάγκες που δεν σηκώνουν αναβολή.

Τις μεγάλες «τρύπες» σε βασικά όπλα και αμυντικά συστήματα της χώρας τρέχει να κλείσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπως είναι η αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16, των Mirage 2000 και η παροχή επιπλέον υλικών (τορπιλών) για τη συντήρηση των υποβρυχίων τύπου 214 και 209.

Η σπουδή να διευθετηθούν οι διαδικασίες για τα συγκεκριμένα εξοπλιστικά προγράμματα κρίνεται επιβεβλημένη από το Μαξίμου και το «Πεντάγωνο» καθώς η Τουρκία κλιμακώνει τις προκλήσεις και ταυτόχρονα εξοπλίζεται διαρκώς.

Ο υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος παρουσίασε χθες στο Υπουργικό Συμβούλιο τις παραπάνω τρεις βασικές πτυχές, οι οποίες θα περιλαμβάνονται στο σχετικό νομοσχέδιο που θα τεθεί άμεσα σε δημόσια διαβούλευση.

-Ποια είναι τα οπλικά συστήματα που επείγει να αναβαθμιστούν και να εκσυγχρονιστούν

-Το χρονοδιάγραμμα και η διαδικασία αναβάθμισης των F-16

-Τι φοβούνται οι επιτελείς του Πενταγώνου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγο αργά τα σκέφτηκαν όλα αυτά…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.