ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτό είναι το ρήγμα στο ελληνικό τάνκερ που χτυπήθηκε από νάρκη στην Σαουδική Αραβία (φωτο)

Αυτό είναι το ρήγμα στο ελληνικό τάνκερ που χτυπήθηκε από νάρκη στην Σαουδική Αραβία (φωτο)

Δείτε το ρήγμα από το ελληνικό τάνκερ που χτυπήθηκε από νάρκη στην Σαουδική Αραβία, στα ανοιχτά των ακτών της χώρας.

Όπως φαίνεται στην φωτογραφία του zarpanews.gr από το Agrari MT, που έχει σημαία Μάλτας, από την έκρηξη προκλήθηκε ρήγμα περίπου ένα μέτρο πάνω από την ίσαλο του σκάφους, το οποίο, ευτυχώς, είχε μόλις αδειάσει μεγάλο φορτίο από πετρέλαιο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Αλ Σουκαΐκ της Σαουδικής Αραβίας, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, όλα τα μέλη του πληρώματος είναι καλά στην υγεία τους (7 Έλληνες, ανάμεσά τους και ο πλοίαρχος).

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σαουδάραβα ομόλογό του, πρίγκιπα Φάισαλ μπιν Φαρχάν, είχε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, μετά το περιστατικό με την έκρηξη σε τάνκερ ελληνικών συμφερόντων στη Σαουδική Αραβία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της Σαουδικής Αραβίας συνομίλησαν για τις πρόσφατες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Δένδιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.