ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υπόθεση ασέλγειας από αθλητικό παράγοντα στην Ηλεία: Η 15χρονη φοβάται να βγει από το σπίτι της

Φέρεται να έχει παρενοχλήσει κι άλλα άτομα στο παρελθόν, τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει επίσημη καταγγελία

Υπόθεση ασέλγειας από αθλητικό παράγοντα στην Ηλεία: Η 15χρονη φοβάται να βγει από το σπίτι της

Στο «φως» της δημοσιότητας, έρχονται νέα στοιχεία για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος της 15χρονης κοπέλας από αθλητικό παράγοντα της ομάδας που αγωνίζεται στην περιοχή της Ηλίας.

Ειδικότερα, η νεαρή κοπέλα που βρήκε το θάρρος να μιλήσει στους γονείς της για τα όσα έζησε από τον άνθρωπο που είχε εμπιστευτεί για το άθλημά της, είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φοβάται ακόμα και να βγει από το σπίτι της.

Η 15χρονη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο

Μάλιστα, η 15χρονη, τις προηγούμενες ημέρες εξετάστηκε και από ειδικό παιδοψυχολόγο στην Πάτρα. Όσον αφορά τα περιστατικά της παρενόχλησης, αυτά έγιναν τόσο κατά τη διάρκεια των προπονήσεων όσο και σε ανύποπτο χρόνο, αφού ο άνδρας φέρεται να έψαχνε αφορμές για να τη συναντήσει.

Ο αθλητικός παράγοντας, σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγελθεί, προσέγγισε την κοπέλα, τη θώπευσε και προσπάθησε να τη φιλήσει, με την ίδια να αντιστέκεται.

Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας «Πατρίς», ο άνδρας φέρεται εκτός από την 15χρονη, να έχει παρενοχλήσει κι άλλα άτομα στο παρελθόν, τα οποία όμως -μέχρι στιγμής, δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια επίσημη καταγγελία στις αρχές.

Ωστόσο έκπληκτοι γονείς άλλων κοριτσιών δεν μπορούσαν να πιστέψουν τη συγκεκριμένη καταγγελία αφού ο παράγοντας της ομάδας, δεν είχε δώσει τέτοιο δείγμα κατά το παρελθόν, αντιθέτως πρόσεχε ιδιαίτερα τους αθλητές του και κρατούσε -όπως υποστηρίζουν, χαμηλούς τόνους.

Να σημειωθεί ότι ο παράγοντας, δεν εμφανίστηκε στις δύο τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, στην οποία αξίζει να αναφερθεί πως αγωνίζονται και τα παιδιά του.

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισαν να ξετυλίγουν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος μεγάλου δήμου της Ηλείας, οι οποίοι πραγματοποίησαν όλες τις απαιτούμενες προανακριτικές ενέργειες, λαμβάνοντας καταθέσεις τόσο από την ανήλικη αθλήτρια και τους γονείς της, όσο και από τον άνδρα τον οποίο αφορά η συγκεκριμένη καταγγελία.

Στη συνέχεια, το προανακριτικό υλικό παραδόθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας ο οποίος ακολούθως, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης μεταβιβάζοντας τη δικογραφία που σχηματίστηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύργου, οι οποίοι καλούνται πλέον να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν, προκειμένου να στοιχειοθετηθούν τα διερευνώμενα κακουργήματα σε βάθος και με τη δέουσα λεπτότητα που αρμόζει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Στο μεταξύ, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθούν για καταθέσεις από τις διωκτικές αρχές όλες οι συναθλήτριες της ανήλικης καταγγέλλουσας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.