ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

«Ανακατάληψη» Αντρίιβκα: Ανασκευάζει η Χ.Μάλιαρ μετά το «άδειασμα» από τον ουκρανικό στρατό

«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και αλλάζει»

«Ανακατάληψη» Αντρίιβκα:  Ανασκευάζει η Χ.Μάλιαρ μετά το «άδειασμα» από τον ουκρανικό στρατό

Η υφυπουργός υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας, Χάνα Μάλιαρ ανασκεύασε δήλωσή της περί ανακατάληψης του χωριού Αντρίιβκα στην ανατολική Ουκρανία, τονίζοντας ότι οι ουκρανικές στρατιωτικές δυνάμεις συνεχίζουν να μάχονται για να ανακαταλάβουν το χωριό από τις ρωσικές δυνάμεις.

«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και αλλάζει», τόνισε η Μάλιαρ, τροποποιώντας ανάρτησή της στο Telegram.

Πριν από την τροποποίηση η ανάρτηση έγραφε: «Η Αντρίιβκα είναι δική μας. Διασφαλίζουμε τις θέσεις μας». Η υφυπουργός έκανε λόγο για προβλήματα στις επικοινωνίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Διευκρινίζω για τις πληροφορίες σχετικά με την ανακατάληψη της Αντρίιβκα. Δεν δημοσιοποιώ τέτοιες πληροφορίες χωρίς συντονισμό και συμφωνία με τον στρατό. Επί του παρόντος, υπάρχει μια διακοπή επικοινωνίας μεταξύ πολλών πηγών πληροφοριών που αναφέρονται απευθείας από το πεδίο της μάχης. Υπάρχει κάποια επιτυχία στην Αντρίιβκα και σκληρές μάχες είναι σε εξέλιξη», αναφέρει στο Telegram η Ουκρανή αξιωματούχος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.