ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές το Σάββατο (24/7)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές το Σάββατο (24/7)

Συμμετοχές σε 6 αθλήματα περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα του Σαββάτου(24/07), για τους Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Πιο συγκεκριμένα το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων επικεντρώνεται στα αθλήματα της ενόργανης γυμναστικής, κωπηλασίας, τένις, πινγκ πονγκ, κολύμβησης και ποδηλασίας.

Την αυλαία των Ελληνικών συμμετοχών του αυριανού προγράμματος ανοίγουν στην κωπηλασία οι Χριστίνα Μπούρμπου και Μαρία Κυρίδου, στην πρώτη προκριματική σειρά της δίκωπου γυναικών (03:20). Λίγη ώρα αργότερα, αναμένεται να ξεκινήσει τη δική του προσπάθεια ο ποδηλάτης Πολυχρόνης Τζωρτζάκης στις 05:00 ώρα Ελλάδος στο Musashinonomori Park, στον αγώνα ποδηλασίας δρόμου που θα συμμετάσχουν 130 αθλητές από 57 χώρες.

Στις 06:30 ώρα Ελλάδος η Μαρία Σάκκαρη πέφτει και αυτή στην μάχη, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να δίνει τον πρώτο αγώνα της στο μονό γυναικών του τένις κόντρα στην Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ.

Το μεγάλο ενδιαφέρον των Ελλήνων στρέφεται στην ενόργανη γυμναστική, εκεί όπου ο Λευτέρης Πετρούνιας αρχίζει στις 08:30 την προσπάθειά του στον προκριματικό των ανδρών στους κρίκους, με τον άρχοντα του αθλήματος να αναμένεται να έχει μία εύκολη πρόκριση στον τελικό.

Στο πινγκ πονγκ ο Παναγιώτης Γκιώνης αρχίζει την προσπάθεια του στον προκριματικό γύρο του μονού ανδρών, αντιμετωπίζοντας στις 09:00 τον Σέρβο Ζολτ Πέτο, ενώ στην κολύμβηση ξεκινούν τους δικούς τους προκριματικούς ο Απόστολος Παπαστάμος στα 400μ. μικτής ατομικής ανδρών (μετέχει στην 3η προκριματική σειρά, στις 13:13) και η Άννα Ντουντουνάκη στα 100μ. πεταλούδα γυναικών («πέφτει» στην 5η προκριματική σειρά, στις 13:35).

Παρακάτω το τηλεοπτικό πρόγραμμα των Ελληνικών συμμετοχών για το Σάββατο 24 Ιουλίου:

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ (13:00 – 15:30, ΕΡΤ3)

400 μ. μικτή ατομική ανδρών: Προκριματικές σειρές – Απόστολος Παπαστάμος (13:02)

100 μ. πεταλούδα γυναικών: Προκριματικές σειρές – Άννα Ντουντουνάκη (13:28)

ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ (08:30 – 10:00, ΕΡΤ2)

Προκριματικός ανδρών – Λευτέρης Πετρούνιας

ΤΕΝΙΣ (06:30)

Πρώτος γύρος μονό γυναικών: Μαρία Σάκκαρη – Ανέτ Κονταβέιτ

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ (02:30 – 04:30, ΕΡΤ1)

Δίκωπος γυναικών: Προκριματικές σειρές – Χριστίνα Μπούρμπου – Μαρία Κυρίδου

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΔΡΟΜΟΥ (05:00 – 12:15, ΕΡΤ2)

Αγώνας ανδρών – Πολυχρόνης Τζωρτζάκης

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ (03:00 – 06:45, ΕΡΤSPORTS)

Μονό ανδρών: Προκριματικός γύρος – Παναγιώτης Γκιώνης

Μονό ανδρών (08:15 – 11:15 ): Πρώτος γύρος – Παναγιώτης Γκιώνης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.