ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Ακόμη ένα κρούσμα σε αθλήτρια της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Ακόμη ένα κρούσμα σε αθλήτρια της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό ένα ακόμα μέλος της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης.

«Ενα ακόμα μέλος της Εθνικής ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης, μετά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν, βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό και μεταφέρθηκε στο ειδικό ξενοδοχείο όπου μένουν και τα υπόλοιπα μέλη. Συνολικά σε καραντίνα είναι η σύνοδος, η οποία είχε βρεθεί πρώτη να είναι θετική στον κορωνοϊό και άλλες πέντε μέλη της ομάδας.

Ολα τα υπόλοιπα μέλη, τα οποία βρίσκονταν σε καθεστώς εντατικής παρακολούθησης, ύστερα από ενέργειες της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, επιστρέφουν στην Ελλάδα. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βρίσκεται συνεχώς δίπλα στα μέλη της ομάδας, τα οποία δεν παρουσιάζουν συμπτώματα και τα βοηθά με κάθε δυνατό τρόπο» αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά για τα κορίτσια της καλλιτεχνικής κολύμβσης, αφού στο ομαδικό δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν, ενώ στο ντουέτο πήραν μέρος μόλις σε έναν προκριματικό αγώνα λόγω του κορωνοϊού.

Η Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης σε ομαδικό και ντουέτο είχε τεθεί από χθες εκτός Ολυμπιακών Αγώνων μετά τα τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού.

Ύστερα από ενέργειες της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, επιστρέφουν στην Ελλάδα όσοι δεν είναι θετικοί στον ιό.

Συνολικά σε καραντίνα είναι η σύνοδος, η οποία είχε βρεθεί πρώτη να είναι θετική στον κορωνοϊό και άλλες πέντε μέλη της ομάδας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.