ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Μάικλ Τζόρνταν: Συλλέκτης πλήρωσε σχεδόν 3.000 δολάρια για το εσώρουχό του

Μάικλ Τζόρνταν: Συλλέκτης πλήρωσε σχεδόν 3.000 δολάρια για το εσώρουχό του

Πριν από μερικές εβδομάδες, ένα εσώρουχο του Air, από την προσωπική συλλογή του σωματοφύλακά του Μάικλ Τζόρνταν, Τζον Μάικ Βόσνιακ, είχε μπει σε δημοπρασία. Η κατάσταση του ρούχου ήταν «εξαιρετικά χρησιμοποιημένο».

Αυτό δεν εμπόδισε κάποιον ή κάποια να δώσει $2.784 για να το αποκτήσει. Αυτό είναι και το πιο τρελό αντικείμενο που έχει πουληθεί και ανήκει ή φέρει την υπογραφή του Μάικλ Τζόρνταν.

Η… περιουσία στα χέρια του Βόσνιακ

Η ιστορία του Βόσνιακ, ο οποίος ήταν πρώην αστυνομικός, δεν είχε ευτυχισμένο τέλος. Πέρασε πολλά στο πλευρό του MJ. Και έλαβε πάμπολλα δώρα. «Έφυγε» από τη ζωή τον Γενάρη του 2020, σε ηλικία 69 ετών, νικημένος από τον καρκίνο. Και ξωπίσω του άφησε μία τεράστια κληρονομιά συλλεκτικών αντικειμένων του Μάικλ Τζόρνταν.

Η οικογένειά του, μετά τον θάνατό του, ξεκίνησε να δημοπρατεί τα προσωπικά αντικείμενα του έξι φορές πρωταθλητή του ΝΒΑ που ήταν στην κατοχή του Βόσνιακ. Το πιο πρόσφατο κομμάτι είναι κάπως… προσωπικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.