ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κοπεγχάγη – ΠΑΟΚ 1-2: «Διπλό» που τον φέρνει στην κορυφή του ομίλου

Κοπεγχάγη – ΠΑΟΚ 1-2: «Διπλό» που τον φέρνει στην κορυφή του ομίλου

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρεθεί από νωρίς μπροστά στο σκορ και διατήρησε το προβάδισμά του μέχρι το τέλος και έφυγε νικητής από την έδρα της Κοπεγχάγη με 2-1, για την 3η αγωνιστική του Conference League.

Οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση να παίξουν επιθετικά από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν πολύ νωρίς, αφού στο 8′ ο τερματοφύλακας της Κοπεγχάγης βγήκε αδικαιολόγητα από την εστία του και βρήκε την μπάλα με τα χέρια σε προσπάθεια του Μίτριτσα, με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή.

Οι Δανοί βρέθηκαν έτσι με παίκτη λιγότερο και θα μπορούσαν να έχουν δεχθεί αμέσως και το γκολ, αφού από την εκτέλεση του φάουλ, ο Μπίσεσβαρ έστειλε την μπάλα προς την εστία και λίγο έλειψε να νικήσει τον Γιόνσον, που πέρασε στη θέση του αποβληθέντα Γκραμπάρα.

Το 1-0 δεν άργησε όμως να έρθει, καθώς στο 19′ ο Ζίβκοβιτς έκανε ωραία ενέργεια και σέντρα ακριβείας από δεξιά, για να βρει τον Σίντκλεϊ στο δεύτερο δοκάρι και να στείλει αυτός την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά από κοντά.

Μετά το γκολ, ο ΠΑΟΚ οπισθοχώρησε αρκετά και “πιέστηκε” από τους Δανούς, αλλά στη συνέχεια βρήκε και πολλούς χώρους για αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές στο 34′ ο Σβιντέρκσι νικήθηκε σε τετ-α-τετ, αλλά λίγο μετά (στο 38′) πέντε παίκτες του “Δικεφάλου του Βορρά” βγήκαν απέναντι σε τρεις της Κοπεγχάγης και ο Σβαμπ βρήκε ωραία τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος με “κεραυνό” έκανε το 2-0.

Αυτό ήταν και το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να ελέγχει το ματς στο δεύτερο μέρος, έχοντας και την ψυχολογία από το μεγάλο προβάδισμα. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” προσπάθησε να πετύχει και τρίτο γκολ, αλλά οι παίκτες του είχαν κακές τελικές επιλογές.

Ο Σβιντέρσκι έφθασε πιο κοντά στο 71′, αλλά η προβολή του σταμάτησε στον Γιόνσον και έτσι οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να “πιέσουν” στο τέλος. Ο Πασχαλάκης έκανε μεγάλη επέμβαση στο 78′ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά στο 81′ ο Μπίελ με μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή μείωσε σε 2-1.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ χρειάστηκε να κρατήσει το προβάδισμα με φοβερή εκτίναξη και σε κεφαλιά του Λέραγκερ στο 84, αλλά έστω κι έτσι, η ομάδα του κατάφερε να πάρει τη νίκη και να φύγει με διπλό κορυφής από τη Δανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.