«Βράζουν» οι εμβολιασμένοι οπαδοί – Θύρα 13: «Τόσους μήνες ψέματα για μια ανάσα ελευθερίας – Γαμ@@ η κυβέρνηση»

Δεν αντέχουν άλλη κοροϊδία οι πολίτες

«Βράζουν» οι εμβολιασμένοι οπαδοί – Θύρα 13: «Τόσους μήνες ψέματα για μια ανάσα ελευθερίας – Γαμ@@ η κυβέρνηση»

«Βάλλεται» από παντού η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς ακόμη και οι εμβολιασμένοι πολίτες εξαπολύουν πλέον τα «πυρά» τους.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και η Θύρα 13 πραγματοποίησαν δυναμική πορεία και βρέθηκαν έξω από την Βουλή και το γήπεδο της Λεωφόρου, όπου ύψωσαν πανό με μήνυμα κατά των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί στα γήπεδα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς σύμφωνα με τους ίδιους αυτά προκύπτουν από την απροθυμία της να ενισχύσει τη δημόσια Υγεία.

Πανό που αναρτήθηκε στο πέταλο της Θ.13, ανέφερε: «Ανύπαρκτη κυβέρνηση και δημόσια υγεία – Τα γήπεδα δεν φταίνε για την πανδημία», ενώ σε άλλο πανό έγραφαν: «Τόσους μήνες ψέματα για μία ανάσα ελευθερίας, γαμ@@… η κυβέρνηση κι ο υπουργός υγείας».

Να θυμίσουμε ότι προ λίγων ημερών η Θύρα 13 είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούσε ότι δεν αποδέχεται τις διακρίσεις που κάνει η κυβέρνηση στα γήπεδα, ενώ παρόμοιες ανακοινώσεις έχουν κάνει και οι οπαδοί του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εγκλεισμός, περιοριστικά μέτρα, απαγορεύσεις…

Ο αθλητισμός είναι μέρος της κοινωνίας ,το ίδιο είναι και oι οπαδοί που όμως δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με την κοινωνία που θέλετε να διαμορφώσετε. Έχετε χάσει την μπάλα και αυτό αποδεικνύετε περίτρανα στα μέτρα ΠΑΝΙΚΟΥ που έχετε επιβάλει στην χώρα.

Τρικυμία εν κρανίω η κυβέρνηση αδιαφορώντας πραγματικά για το καλό των πολιτών, παίρνοντας μέτρα άστοχα καθαρά για εντυπωσιασμό, κλείνοντας τα γήπεδα σε ανθρώπους που έχουν πληρώσει με ιδρώτα εισιτήριο διαρκείας. Νόμους, κανόνες και διακρίσεις τέτοιου επιπέδου να τις κρατήσετε για την βουλή και τα κεντρικά σας στην Αλεξάνδρας. Αρκετά τεστ αντοχής έχουμε υπομείνει ως κίνημα έως και σήμερα. Από το ιδιώνυμο Ορφανού και την επαναφορά του από Αυγενάκη, την απαγόρευση μετακινήσεων από τον Λιάνη μέχρι το έγκλημα με ποινή φυλάκισης για ένα καπνογόνο που ελεύθερα μοιράζετε στις προεκλογικές σας εκδηλώσεις.

Εμείς στο σπίτι μας αλλά και όπου παίζει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διακρίσεις ΔΕΝ θα κάνουμε!
Καλούμε τον κόσμο μας στον εντός έδρας αγώνα την Τετάρτη 5/1, όπου η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Άρη σε συγκέντρωση έξω από τα προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στις 19:00.

Όσο θα κατασκευάζεται τέτοιους νόμους και μέτρα, η απάντηση θα έρχεται από τους δρόμους!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΘΥΡΑ 13-1966».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.