ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εκδικείται τον Ν.Τζόκοβιτς γιατί είναι ανεμβολίαστος η Αυστραλία: «Αιχμάλωτος» μέχρι τη Δευτέρα σε δωμάτιο με έντομα!

Του πήραν μέχρι και το πορτοφόλι

Εκδικείται τον Ν.Τζόκοβιτς γιατί είναι ανεμβολίαστος η Αυστραλία: «Αιχμάλωτος» μέχρι τη Δευτέρα σε δωμάτιο με έντομα!

Μια εκδικητική στάση απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς διατηρεί η Αυστραλία, καθώς μετά την ήττα που υπέστησαν οι θιασώτες του υποχρεωτικού εμβολιασμού στο Australian OPEN, τώρα βγάζουν τα… εσώψυχα τους στον κορυφαίο τενίστα.

Οι δικηγόροι του Τζόκοβιτς εξασφάλισαν προσωρινή διαταγή που εμποδίζει τις αρχές να απελαύνουν τον σταρ του τένις τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα, όταν έχει προγραμματιστεί μια πιο ουσιαστική ακρόαση, παρόλα αυτά ο ίδιος ζήτησε να «μετακομίσει» από το ξενοδοχείο καραντίνας στο Κάρλτον σε διαμέρισμα νοικιασμένο για την ομάδα του, αλλά το αίτημά του δεν έγινε αποδεκτό.

Έτσι, ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο είναι αναγκασμένος να παραμείνει στο κάθε άλλο παρά πολυτελές ξενοδοχείο Park (υπάρχουν πληροφορίες για έντομα στο δωμάτιο!) και, μάλιστα, δεν έχει τις αποσκευές του (που είναι στο αεροδρόμιο), ούτε καν το πορτοφόλι του!

Σύμφωνα με την Daily Mail το ξενοδοχείο Park Hotel το οποίο είναι γνωστό από την κυβέρνηση της Αυστραλίας ως «Alternative Place of Detention» διαμένουν μετανάστες ενώ στο παρελθόν έχουν υπάρξει καταγγελίες και διαμαρτυρίες για την συμπεριφορά των αρχών απέναντι στους διαμένοντες ακόμα και με φωτογραφίες για μουχλιασμένο φαγητό, εξάρσεις κρουσμάτων κορονοϊού και περιστατικά με εκδήλωση πυρκαγιάς.

Δημοσιογράφος του «Guardian Australia» δημοσίευσε φωτογραφίες από τον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, στις οποίες φαίνονται τα μηνύματα «περάστε εντός, ελεύθερα βασανιστήρια» και «30 άνθρωποι βασανίζονται για 3089 ημέρες, όλοι τους κάτω από 35 ετών».

Να δούμε τι άλλο θα ζήσει ο Νόλε μέχρι να μάθει οριστικά αν θα λάβει μέρος στο Australian Open (17/1).

«Πολιτική καταδίωξη» καταγγέλλει ο Σέρβος πρόεδρος

Σε νέες δηλώσεις του το πρωί της Πέμπτης και αφού είχε μιλήσει δύο φορές με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, έκανε λόγο για «πολιτική καταδίωξη» σε βάρος του διάσημου συμπατριώτη του ζητώντας να μεταφερθεί άμεσα από το ξενοδοχείο φιλοξενίας μεταναστών στο οποίο κρατείται το νο1 του παγκόσμιου τένις.

«Κάναμε ότι ακριβώς ζήτησε ο Νόβακ από τη χώρα του και εξακολουθούμε να κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Αυτό που δεν είναι δίκαιο είναι η πολιτική καταδίωξη που επιχειρείται με επικεφαλής τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας. Είναι ξεκάθαρο το τι έχει συμβεί και δεν πρόκειται να μασήσω τα λόγια μου γιατί δουλειά μου είναι να προστατέψω τους πολίτες της Σερβίας και την αλήθεια» είπε ο Βούτσιτς σύμφωνα με σερβικά μέσα ενημέρωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σέρβος πρόεδρος κατήγγειλε, μάλιστα, ότι «οι περισσότεροι τενίστες είναι ελεύθεροι με τις ίδιες συνθήκες και ο Νόβακ όχι» προσθέτοντας με νόημα ότι «δεν σας κρύβω ότι αυτού του είδους η πολιτική προβοκάτσια θα συνεχιστεί γιατί δεν μπορούν να τον νικήσουν αλλιώς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.