ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σάλος στην Ισπανία μετά την ήττα της Ρεάλ από την Παρί: Υποστηρίζουν ότι οι Γάλλοι έκαναν «ντου» στους διαιτητές

Σάλος στην Ισπανία μετά την ήττα της Ρεάλ από την Παρί: Υποστηρίζουν ότι οι Γάλλοι έκαναν «ντου» στους διαιτητές

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε με 1-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρώτη αναμέτρηση για τους «16» του Champions League και στην Ισπανία έχει ξεσπάσει σάλος για την διαμαρτυρία.

Ισπανικό ραδιόφωνο ισχυρίζεται ότι ο ιδιοκτήτης των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Λεονάρντο, πήγαν στο ημίχρονο στα αποδυτήρια των διαιτητών της αναμέτρησης.

Αφήνονται έτσι αιχμές για επιρροή στη διαιτησία του αγώνα και Ισπανοί ρεπόρτερ κάνουν λόγο για διαφθορά, ζητώντας ακόμη και να μην κατέβει η Ρεάλ Μαδρίτης στο δεύτερο παιχνίδι, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για το… ντου στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.