«Καθάρισε» από σήμερα την πρόκριση η Τσέλσι – Τα λένε στο Τορίνο Βιγιαρεάλ και Γιουβέντους

«Καθάρισε» από σήμερα την πρόκριση η Τσέλσι – Τα λένε στο Τορίνο Βιγιαρεάλ και Γιουβέντους

Δύο αναμετρήσεις είχε το αποψινό πρόγραμμα της φάσης των «16» του UEFA Champions League.

Με το ένα… πόδι στους προημιτελικούς του Champions League βρίσκεται η κάτοχος του τροπαίου, Τσέλσι, μετά το αποψινό 2-0 επί της Λιλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ενώ Βιγιαρεάλ και Γιουβέντους θα «λύσουν τις διαφορές τους στο Τορίνο (1-1).

Eνα γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχαν οι Λονδρέζοι μπροστά στο κοινό τους, με τον Χάβερτς στο ξεκίνημα του ματς και τον Πούλισικ λίγο μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα κι έκαναν το 3Χ3 απέναντι στους «Λιλουά», τους οποίους είχαν νικήσει δύο φορές στην φάση των ομίλων της σεζόν 2019/2020 με το ίδιο, μάλιστα, σκορ (2-1). Μετά το αποτέλεσμα αυτό το έργο των πρωταθλητών Γαλλίας στη ρεβάνς του «Λα Μποζουάρ» στις 16/03 γίνεται εξαιρετικά δύσκολο.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς «έγραψε ιστορία» στο «Κεράμικα». Στο ντεμπούτο του στο Champions League σκόραρε στο 37ο δευτερόλεπτο, βάζοντας μπροστά στο σκορ την «Βέκια Σινιόρα» κι έγινε ο πρώτος παίκτης που έχει γεννηθεί τον 21ο αιώνα (28/01/2000) και σκοράρει με την φανέλα «Γιούβε» στα νοκ άουτ του Champions League. Παράλληλα, σημείωσε το δεύτερο πιο γρήγορο γκολ ποδοσφαιριστή που κάνει ντεμπούτο στην κορυφαία διοργάνωση του κόσμου σε επίπεδο συλλόγων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Βιγιαρεάλ που ήταν καλύτερη στη συνέχεια του αγώνα, παρά την «ψυχρολουσία» που δέχτηκε, έφτασε στην ισοφάριση στο 66ο λεπτό με τον Παρέχο και, πλέον, τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς του Τορίνο στις 16 Μαρτίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.