ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Champions League: Πήρε την ισοπαλία στη Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο η Γιουνάιτεντ – Ισοπαλία στο Μπενφίκα-Άγιαξ

Δείτε τα αποτελέσματα

Champions League: Πήρε την ισοπαλία στη Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο η Γιουνάιτεντ – Ισοπαλία στο Μπενφίκα-Άγιαξ

Δύο ισοπαλίες περιλάμβανε το… μενού των αγώνων της Τετάρτης για τη φάση των «16» του Champions League.

Στη Μαδρίτη, η Ατλέτικο Μαδρίτη υποδέχθηκε τη Μάντεστερ Γιουνάιτεντ, με τις προσπάθειες των δύο ομάδων να μετουσιώνονται σε τελικό αποτέλεσμα 1-1. Την ίδια ώρα, στη Λισαβόνα, η Μπενφίκα και ο Άγιαξ επίσης έφεραν «Χ», ωστόσο το σκορ ήταν 2-2. Έτσι, οι ρεβάνς στις συγκεκριμένες δύο αναμετρήσεις του Champions League αφήνουν όλα τα σενάρια ανοικτά.

Οι επαναληπτικοί των δύο αναμετρήσεων είναι προγραμματισμένες για την Τρίτη 15 Μαρτίου, ενώ ακόμη πιο περίπλοκα κάνει τα δεδομένα το γεγονός ότι από αυτήν τη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις της UEFA δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ.

Η πρώτη επίσημη αναμέτρηση στην ιστορία μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ δεν ανέδειξε νικητή, στο «Μετροπολιτάνο», και πλέον όλα θα κριθούν επί αγγλικού εδάφους.

Οι «ροχιμπλάνκος» έμειναν χωρίς νίκη για τέταρτο εντός έδρας ματς σε φάση των ομίλων και σε νοκ άουτ, ενώ συμπλήρωσαν συνολικά επτά αγώνες που δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν στην έδρα τους.

Το γκολ του Ζοάο Φέλιξ στο 7ο λεπτό, ήταν το έβδομο στο Champions League -στην 20ή του συμμετοχή του- για τον νεαρό Πορτογάλο στράικερ με το «7» στην πλάτη. Παρόλα αυτά, δεν αποδείχθηκε αρκετό για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να φτάσει στη νίκη, καθώς ο Ελάνγκα ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας ο Άγιαξ προηγήθηκε δύο φορές απέναντι στην Μπενφίκα, κάτω από τα δοκάρια της οποίας βρέθηκε ξανά ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Ωστόσο, οι Ολλανδοί δεν έφυγαν νικητές, καθώς οι «αετοί» κατάφεραν να ισοφαρίσουν ισάριθμες και το τελικό 2-2 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς στη ρεβάνς του Άμστερνταμ.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν και πάλι ο Αλέ, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει δυο φορές, μόνο που το πρώτο ήταν αυτογκόλ. Ο στράικερ από την Ακτή Ελεφαντοστού, πάντως, κατάφερε να σκοράρει για 11η φορά στο Champions League -στα επτά ματς που έχει δώσει έως τώρα η ομάδα του. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει βρει δίχτυα στα μισά από τα 22 γκολ του «Αίαντα» στην τρέχουσα διοργάνωση, ισοφαρίζοντας τα προηγούμενα κορυφαία ρεκόρ τους, στις σεζόν 1995-96 και 2018-19.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, το γεγονός ότι χρειάστηκε επτά αγώνες για να πετύχει 11 τέρματα, σημαίνει πως κατέχει πλέον την καλύτερη επίδοση, παίρνοντας τα πρωτεία από τον Έρλινγκ Χάαλαντ που είχε σκοράρει 11 γκολ, αλλά σε 9 ματς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.