ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα απόψε ο Μπέσνικ Χάσι

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα απόψε ο Μπέσνικ Χάσι

Η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Μπέσνικ Χάσι είναι δεδομένη κι αυτό που απομένει είναι να “πέσουν” οι υπογραφές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλβανός τεχνικός θα έρθει απόψε στη χώρα μας και θα μεταβεί αύριο το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα του λιμανιού.

Όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιο απρόοπτο (όπως συνέβη με τον Ρεμί Γκαρντ) καθώς Ολυμπιακός και Χάσι έχουν διευθετήσει και τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους. Ο νέος προπονητής της ομάδας του λιμανιού θα έχει στη διάρκεια της αυριανής μέρας σημαντικές συναντήσεις στο προπονητικό κέντρο των πειραιωτών, προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα των “ερυθρόλευκων” κι άμεσα θα ξεκινήσει και η παρακολούθηση dvd ώστε να σχηματίσει μια πρώτη εικόνα ο Χάσι για το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Σε ότι αφορά τώρα τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, ο Αλβανός προπονητής θα υπογράψει για ένα συν ένα χρόνο, με τους πρωταθλητές Ελλάδος να διατηρούν την οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο νέος κόουτς του Ολυμπιακού θα κάνει άμεσα και μια συνάντηση με τους ανθρώπους των πειραιωτών, που θ’ αφορά τις άμεσες κινήσεις των πρωταθλητών στο μεταγραφικό πεδίο.

Και μια κουβέντα για Γκράθια

Η κατάσταση σε ότι αφορά τον πάγκο του Ολυμπιακού έχει πλέον ξεκαθαρίσει, αλλά παρουσιάζει ενδιαφέρον η αναφορά στον Χάβι Γκράθια, που παρουσιάστηκε ως ένα απ’ τα φαβορί για να δουλέψει στους “ερυθρόλευκους”, όταν οι τελευταίοι ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον Ουσίγιος. Κατ’ αρχήν ακόμα το συμβόλαιο του Γκράθια δεν έχει λυθεί και σήμερα είναι να γίνει η τελική συνάντηση με τη διοίκηση της Ρούμπιν. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο παρά τα όσα γράφτηκαν. Ακόμα όμως και να είχε λυθεί το συμβόλαιο του Γκράθια με τη Ρούμπιν, δεν υπήρχε περίπτωση συνύπαρξης του Ουσίγιος με τον Ισπανό τεχνικό. Οι δυο τους είχαν πολύ μεγάλη κόντρα στη Μάλαγα σε σημείο μάλιστα που ο Ουσίγιος αποχώρησε από την ισπανική ομάδα. Καταλαβαίνει λοιπόν εύκολα κάποιος ότι θέμα Γκράθια δεν υπήρξε και ούτε μπορούσε να υπάρξει λόγω των όσων προαναφέραμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.