ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Ρονάλντο: Έδωσε εντολή για να γυρίσει στην Μαν. Γιουνάιτεντ

Κ.Ρονάλντο: Έδωσε εντολή για να γυρίσει στην Μαν. Γιουνάιτεντ

Όχι, απλά… γιγαντωμένο από τα ΜΜΕ ή φήμη, αλλά πέρα για πέρα αληθινό και «καυτό» φαίνεται πως είναι το θέμα του Κριστιάνο Ρονάλντο και της επιθυμίας του να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, λοιπόν, ο Πορτογάλος έχει δώσει «εντολή» στον μάνατζέρ του να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να επιστρέψει στο Μάντσεστερ για χάρη της Γιουνάιτεντ!

«Ο Ρονάλντο θέλει να γυρίσει στη Γιουνάιτεντ. Όχι απλά έχει ενημερώσει τον μάνατζέρ του (σ.σ. Ζόρζε Μέντες), αλλά του ζήτησε να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί αυτή του η επιθυμία», έγραψε ο Ντι Μάρτζιο, αυξάνοντας την αγωνία των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων και δη, των φίλων της «βασίλισσας».

Να θυμίσουμε ότι, τόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» όσο η Παρί, αλλά και η Τσέλσι, φέρονται να περιμένουν τις εξελίξεις, για να κάνουν την κίνησή τους. Και σαφώς, το προβάδισμα το έχει η ομάδα του αγγλικού Βορρά…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.