ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το κορυφαίο ντέρμπι της χρονιάς στις ιπποδρομίες (φωτό)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το κορυφαίο ντέρμπι της χρονιάς στις ιπποδρομίες (φωτό)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το κορυφαίο ντέρμπι της χρονιάς, το 71ο Ντέρμπι Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ, την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, στο Μαρκόπουλο, επισφραγίζοντας την αλλαγή σελίδας στις ελληνικές ιπποδρομίες.

Περισσότεροι από 6.000 θεατές, φίλιπποι, εκπρόσωποι της πολιτείας, πολιτικών κομμάτων, του επιχειρηματικού κόσμου και μέσων ενημέρωσης, αθλητές, καλλιτέχνες, καθώς και το σύνολο της ιπποδρομιακής κοινότητας κατέκλισαν τις κερκίδες και παρακολούθησαν μια άρτια αγωνιστικά και οργανωτικά ιπποδρομιακή συγκέντρωση, που περιελάμβανε συνολικά επτά κούρσες με πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις.

Ο νικητής του71ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ Δημήτρης Δρόσος, Οδυσσέας Χριστοφόρου Β’ Αντιπρόεδρος Ιπποδρομίες Α.Ε

Ειρήνη Κεράτσα, προπονήτρια του νικητή ίππου ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ, Ντάμιαν Κόουπ Πρόεδρος Ιπποδρομίες ΑΕ

Νικητής του 71ου Ντέρμπι αναδείχθηκε ο αναβάτης Δημήτρης Δρόσος, ιππεύοντας τον ίππο ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΓΚΤΟΥΜΗ, των Aegean Stables με προπονήτρια την Ειρήνη Κεράτσα. Παράλληλα η νίκη αυτή δημιουργεί ένα μοναδικό ρεκόρ, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία των ελληνικών ιπποδρομιών γυναίκα προπονήτρια κατακτά τη «χρυσή» νίκη.
Το Ελληνικό Ντέρμπι τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος βράβευσε την ιδιοκτησία του νικητή ίππου, παραδίδοντας το κύπελλο στον κ. Δημήτρη Μελισσανίδη.

Καμίλ Ζίγκλερ Πρόεδρος ΟΠΑΠ, Τσάβι Πασκουάλ προπονητής Παναθηναϊκού Superfoods, Ντάμιαν Κόουπ Πρόεδρος Ιπποδρομίες ΑΕ και Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ.JPG

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ και Πρόεδρος της Ιπποδρομίες ΑΕ, Ντάμιαν Κόουπ, τόνισε: «Σήμερα ήταν μια υπέροχη μέρα για τις ελληνικές ιπποδρομίες, καθώς το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ προσέφερε συναρπαστικές κούρσες, άφθονη διασκέδαση και υπέροχη ατμόσφαιρα στις κερκίδες. Αυτή η καταπληκτική διοργάνωση δείχνει ξεκάθαρα πως οι μέχρι σήμερα προσπάθειές μας για την αναγέννηση του αθλήματος στη χώρα αποδίδουν καρπούς.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ιπποδρομίες ΑΕ, Σπύρος Φωκάς, υπογράμμισε: «Η σημερινή μαζική προσέλευση φιλίππων και φιλάθλων στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου είναι χωρίς προηγούμενο και αυτό γεμίζει όλους εμάς στον ΟΠΑΠ και την Ιπποδρομίες ΑΕ με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια. Οι ιπποδρομίες είναι ένα σπουδαίο άθλημα, με συναρπαστικό θέαμα και πραγματικά αξίζει να τις παρακολουθεί ο κόσμος.

Ο ΟΠΑΠ εγκαινίασε στο εφετινό Ντέρμπι το θεσμό των χορηγιών, καθώς όλες οι κούρσες είχαν χορηγούς. Συγκεκριμένα, χορηγοί των ιπποδρομιών ήταν οι: Όμιλος ΗΡΩΝ, προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας, IGT, πάροχος λύσεων ιπποδρομιακού στοιχηματισμού στην Ελλάδα και παγκοσμίως, Inspired Entertainment, παγκόσμιος ηγέτης στα Virtual Sports, The Newtons Laboratory, διαφημιστική εταιρεία , SUPERFOODS®, καινοτόμος εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής με βάση τις υπερτροφές, Vermantia, εταιρεία παραγωγής και διαχείρισης τηλεοπτικού περιεχομένου για μεγάλες λοταρίες, στοιχηματικούς και gaming παρόχους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, στην προώθηση του 71ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ συνέβαλαν σημαντικά ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαρκόπουλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.