ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ο Λ.Μέσι δώρισε το φαγητό που έμεινε από τον γάμο του σε τράπεζα τροφίμων στο Ροζάριο

Ο Λ.Μέσι δώρισε το φαγητό που έμεινε από τον γάμο του σε τράπεζα τροφίμων στο Ροζάριο

Ήταν ο γάμος της χρονιάς (κι ίσως και όχι μόνο) καθώς ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου Λιονέλ Μέσι, αποκατέστησε επιτέλους την αγαπημένη του Αντονέλα (μητέρα των δύο του παιδιών).

Μόνο που σιγά, σιγά βγαίνουν κι άλλες λεπτομέρειες από το event που προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Όπως αποκάλυψε ο ισπανικός Τύπος, ο Αργεντινός θρύλος της Μπαρτσελόνα, επικοινώνησε με την τράπεζα φαγητού στο Ροσάριο μέσω του Ιδρύματός του και θέλησε να δωρίσει όλα τα φαγητό και τα ποτά που είχαν απομείνει.

Αυτό που ανέφερε στον Μέσι ο επικεφαλής του οργανισμού πίσω στη γενέτειρά του, ήταν πως λόγω κανονισμών, θα έπρεπε να γίνει ανταλλαγή των αλκοολούχων ποτών με χρήματα, πράγμα το οποίο θα αναλάβει η τράπεζα φαγητού σε συνεννόηση με τοπικά μπαρ, προκειμένου να ενισχυθεί και οικονομικά.

Πάντως, τα φαγητά και τα αναψυκτικά, έγιναν αποδεκτά με χαρά από τους υπεύθυνους στο Ροσάριο που ακόμη δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν την πλήρη ποσότητα. «Έχουν έρθει όλα και προσπαθούμε να τα τακτοποιήσουμε, αλλά δεν είμαστε σε θέση ακόμη να σας πούμε με σιγουριά την ποσότητα του φαγητού»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή:gazzetta.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.