ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιαπωνία: Εκπληκτική μάχη σε αγώνα πινγκ πονγκ μεταξύ μαθητών Δημοτικού (βίντεο)

Ιαπωνία: Εκπληκτική μάχη σε αγώνα πινγκ πονγκ μεταξύ μαθητών Δημοτικού (βίντεο)

Εντυπωσιάζουν δύο μαθητές της 1ης Δημοτικού σε ένα αγώνα που θα μπορούσε να είναι ματς μεταλλίου σε μεγάλη διοργάνωση….

Βλέποντας την πρώτη εικόνα όπου ανταλλάσουν ρακέτες, υποθέτεις πως θα παρακολουθήσεις ένα βίντεο με αρκετό γέλιο…

Μόνο που γρήγορα αντιλαμβάνεσαι πως ο τελικός του σχολικού πρωταθλήματος (για τους μαθητές της 1ης Δημοτικού) δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από ένα παιχνίδι… μεγάλων.

Η αναμέτρηση των Ιβάιντα (με την κόκκινη στολή), Γουατανάμπε (με τη μαύρη στολή) ήταν μια επική μάχη από την αρχή ως το τέλος που κρίθηκε στο 5ο σετ, όπου ο 6χρόνος Ιβάιντα (ο οποίος κάποιες φορές έπρεπε να… σκαρφαλώσει στο τραπέζι ή να σηκωθεί στον αέρα, για να φτάσει το μπαλάκι) επικράτησε με 13-11!

Κι όταν στο τέλος του αγώνα οι ρεπόρτερ τον ρώτησαν τι στόχους έχει, ο πιτσιρικάς, που σημειωτέον ξεκίνησε το πινγκ πονγκ πριν από ένα χρόνο, τους απάντησε αφοπλιστικά: «Το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε για το απίστευτο ταλέντο του πιτσιρικά από την Ιαπωνία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.