ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γουίμπλεντον: Ο Φέντερερ θα διεκδικήσει τον 8ο τίτλο του στο All England Club

Γουίμπλεντον: Ο Φέντερερ θα διεκδικήσει τον 8ο τίτλο του στο All England Club

Ο κάτοχος 18 γκραν σλαμ Ρότζερ Φέντερερ, διεκδικεί στον τελικό της Κυριακής τον 8ο τίτλο του στο All England Club.

Στον 29ο τελικό γκραν σλαμ της καριέρας του ο «FedExpress» θα αντιμετωπίσει τον Μαρίν Τσίλιτς, με τον οποίο στο παρελθόν έχουν αναμετρηθεί 7 φορές, με τον τελευταίο να μετρά μόλις μία νίκη.

Η μοναδική νίκη του Κροάτη ήταν στα ημιτελικά του Αμερικανικού Όπεν του 2014, ενώ τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο τους ήταν ένα χρόνο πριν στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον, με το ματς να κρίνεται στα πέντε σετ.

Ο Φέντερερ είναι ο τενίστας με τις περισσότερες νίκες στο Γουίμπλεντον (85), ισοφάρισε το ρεκόρ του Φαμπρίς Σαντορό με τις περισσότερες συμμετοχές σε γκραν σλαμ, 70 τον αριθμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον είναι ένας από τους 5 τενίστες στην ιστορία της Open Era μαζί με του Ναδάλ, Μποργκ, Ναστάζε και Ροόουζγουολ, που έχουν φτάσει στην κατάκτηση γκραν σλαμ χωρίς να έχουν χάσει σετ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.