ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σε εξέλιξη το ραντεβού Γιαννακόπουλου – Αλαφούζου για τον ενιαίο Παναθηναϊκό

Σε εξέλιξη το ραντεβού Γιαννακόπουλου – Αλαφούζου για τον ενιαίο Παναθηναϊκό

Η κρίσιμη συνάντηση των Γιάννη Αλαφούζου και Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το «αύριο» του Παναθηναϊκού είναι σε εξέλιξη.

Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έπειτα από την πρώτη κουβέντα που έκαναν, το βράδυ της Παρασκευής, έχουν συναντηθεί ξανά το πρωί της Κυριακής για τη δεύτερη και καθοριστική επαφή ώστε να βρεθεί λύση για το «τριφύλλι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ φέρεται διατεθειμένος να καλύψει μέρος των χρεών, συμβάλλοντας με 20 εκατ.ευρώ, ωστόσο, θέλει ν’ ακούσει από τον Γιάννη Αλαφούζο πως θα αναλάβει εκείνος τα υπόλοιπα 40 εκατομμύρια…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.