ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

ΝΒΑ τοπ 10 και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «πρωταγωνιστής» (βίντεο)

ΝΒΑ τοπ 10 και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «πρωταγωνιστής» (βίντεο)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε δύο παρουσίες στο TΟP 10 της βραδιάς, κατακτώντας απόλυτα δίκαια την κορυφή με την εντυπωσιακή πτήση του.

Δεν υπάρχει ΤOP 10 χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο «Greek Freak» ήταν απολαυστικός απέναντι στους Σπερς και κατάφερε να έχει διπλή παρουσία στις δέκα καλύτερες φάσεις της βραδιάς χάρη στα καρφώματα του.

Οι διοργάνωτες αποφάσισαν να του δώσουν την κορυφή, αφού πήδηξε στον Θεό, έπιασε με το ένα χέρι την πάσα του νεοφερμένου Μπλέντσο και κάρφωσε εντυπωσιακά.

Απολαύστε τον:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.