ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πάντως εμείς τα μανιτάρια τα προτιμούμε «σοτέ» και όχι πυρηνικά!

Ουγγαρία: Συγκρούστηκε σκάφος με κρουαζιερόπλοιο στον Δούναβη – Δύο νεκροί και πέντε αγνοούμενοι 

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Βουδαπέστης δήλωσε πως οκτώ ενήλικες επέβαιναν στη μικρή βενζινάκατο

Ουγγαρία: Συγκρούστηκε σκάφος με κρουαζιερόπλοιο στον Δούναβη – Δύο νεκροί και πέντε αγνοούμενοι 

Η ουγγρική αστυνομία ανακοίνωσε ότι το βράδυ του Σαββάτου, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι πέντε αγνοούνται έπειτα από φερόμενη σύγκρουση μιας βενζινάκατου και ενός κρουαζιερόπλοιου στον ποταμό Δούναβη βόρεια της Βουδαπέστης. 

Το πτώμα ενός ενήλικα άνδρα βρέθηκε κοντά στο σημείο, ενώ εκείνο μίας γυναίκας εντοπίστηκε κοντά σε μια γέφυρα στα βόρεια περίχωρα της Βουδαπέστης. Τα συνεργεία διάσωσης εξακολουθούν να αναζητούν τους πέντε αγνοούμενους, προσθέτουν οι αρχές.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Βουδαπέστης δήλωσε πως οκτώ ενήλικες επέβαιναν στη μικρή βενζινάκατο τη στιγμή που αυτή φέρεται να συγκρούστηκε με άλλο πλοίο.

Το δυστύχημα αναφέρθηκε το βράδυ του Σαββάτου, αφού η αστυνομία μίλησε με έναν άνδρα που εντοπίστηκε να αιμορραγεί με πληγή στο κεφάλι στο Βερότσε, 55 χλμ. βόρεια της Βουδαπέστης.

Η αστυνομία εντόπισε και την κατεστραμμένη βενζινάκατο.

Την ώρα του δυστυχήματος ένα κρουαζιερόπλοιο βρισκόταν στην περιοχή, το οποίο ανακόπηκε στην πόλη Κομάρομ όπου η αστυνομία διαπίστωσε ότι το πλοίο έχει υποστεί ζημιά στη μία πλευρά, είπαν οι αρχές.

Ουγγρικά κρατικά ΜΜΕ μετέφεραν εικόνες που δείχνουν ένα αγκυροβολημένο κρουαζιερόπλοιο. Για την ώρα δεν είναι σαφές πόσοι άνθρωποι επέβαιναν σε αυτό ή οι ποιες ήταν οι εθνικότητές τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία ξεκίνησε ποινική έρευνα κατά άγνωστου δράστη για να προσδιορίσει την αιτία του δυστυχήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.