ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τσιτσιπάς: «Γιατί να μην κερδίσω το Us Open;»

Τσιτσιπάς: «Γιατί να μην κερδίσω το Us Open;»

O κορυφαίος τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος στα κεντρικά γραφεία του instagram στη Νέα Υόρκη, απ’όπου απάντησε σε ερωτήσεις θαυμαστών του.

Από εκεί έκανε μια live μετάδοση όπου απάντησε σε ερωτήσεις θαυμαστών του και όχι μόνο.

Ανάμεσα στα άλλα ο Στεφ ρωτήθηκε αν μπορεί να κερδίσει το US Open: «Γιατί όχι ; Παίζω καλά, νιώθω άνετα μέσα στο court και αισθάνομαι όμορφα με το παιχνίδι μου. Νομίζω πως μπορώ να κερδίσω κάποιους top παίκτες και η αυτοπεποίθησή μου είναι στο μέγιστο. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να είμαι ήρεμος και να το εκμεταλλευτώ στο έπακρο. Έχω πιθανότητες να κερδίσω τον τίτλο. Γιατί όχι;»

Για την κλήρωση όπου τον θέτει με qualifier στον πρώτο γύρο σχολίασε: «Δεν μπορώ να σχολιάσω την κλήρωση από τώρα, καθώς δεν είδα τίποτα ακόμη. Παίζω με παίκτη προερχόμενο από τα προκριματικά στον 1ο γύρο, έτσι μου είπε ο διατροφολόγος μου όταν τον ρώτησα. Ελπίζω να μην μου λέει ψέμματα. Εγώ πάντως, δεν κοίταξα ακόμη τίποτα».

Όσο για τα είδωλά του στο τένις σημείωσε: «Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι το είδωλό μου. Τόσο για την προσωπικότητά του, όσο και για τα κατορθώματά του εντός του court. Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που θαυμάζω όμως. Μου αρέσει το πάθος που δείχνουν στο court. Μου αρέσει ο Μάριν Τσίλιτς και το παιχνίδι του, που μπορεί να γίνει φοβερό στο πικ του. Επίσης, μου αρέσει η ενέργεια του Ράφα Ναδάλ μέσα στο court. Σε κάθε χτύπημα είναι διαφορετικός. Η γλώσσα του σώματος δείχνει πως θέλει να κερδίσει τόσο πολύ. Είναι τόσο αθλητικός και τον θαυμάζω πολύ».

Απάντησε ακόμη ότι το χταπόδι είναι το αγαπημένο του ελληνικό φαγητό ότι πλέον δεν έχει ελεύθερο χρόνο για να παίζει βιντεοπαιχνίδια ενώ κόντρα στον Τζάρεντ Ντόναλτσον στο δεύτερο γύρο ήταν το καλύτερό του ματς στο φετινό Wimbledon.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.