ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Πεντάστερος» ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας!

«Πεντάστερος» ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας!

Άνετος κι ωραίος ο ΠΑΟΚ, «σκόρπισε» την Παναχαϊκή με το ευρύ 5-0 και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το “θαύμα” του αποκλεισμού του ΠΑΟΚ, ο οποίος και ήταν “καταιγιστικός” στη ρεβάνς της Τούμπας και με το τελικό 5-0, όχι μόνο ανέτρεψε το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά προκρίθηκε και πανηγυρικά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Μάτος μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα άνοιξε το σκορ, με τον Ζαμπά να αναλαμβάνει στη συνέχεια ρόλο “εκτελεστή” και με δύο πανέμορφα γκολ να “τελειώνει” το ματς, αφού ενδιάμεσα ο Λημνιός είχε κάνει το 3-0. Το “κερασάκι” στην “τούρτα” της πρόκρισης έβαλε ο Μίσιτς, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά, ενώ ακυρώθηκε και ένα γκολ του Ακπόμ ως οφσάιντ.

Το παιχνίδι

Μόνο πέντε λεπτά χρειάστηκε ο ΠΑΟΚ για να “σβήσει” το εις βάρος του αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αφού στο 5′ και από κόρνερ του Μπίσεσβαρ ο Μάτος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, σε μία “περιπετειώδη” φάση.

Το γρήγορο γκολ έριξε το ρυθμό του αγώνα, όμως στο 37′, Ακπόμ και Ζαμπά “ζωγράφησαν” με τον πρώτο να κατεβάζει με εντυπωσιακό τρόπο τη μπάλα και να πασάρει στο δεύτερο την κατάλληλη στιγμή, για να περάσει εκείνος τους πάντες και να νικήσει τον Καπούταγλη με ιοδανικό πλασέ.

Με γκολ ξεκίνησε όμως και το δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο 46′ ο Βραζιλιάνος ανέλαβε το ρόλο του οργανωτή και έδωσε την ασίστ στον Λημνιό, ο οποίος και έκανε το 3-0 με σουτ στην κίνηση και εν μέσω της καταρρακτώδους βροχής, που είχε μόλις ξεκινήσει.

Το γεγονός δεν επηρέασε πάντως τους γηπεδούχους, αφού ακολούθησε στο 54′ το τέταρτο γκολ, με ωραίο πλασαριστό σουτ του Ζαμπά, από την ασίστ του Λημνιού αυτή τη φορά.

Στο 57′ ένα γκολ με κεφαλιά του Ακπόμ ακυρώθηκε κακώς ως οφ-σάιντ, για να έρθει τελικά το 5ο γκολ στο 67′, με τον Γιόσιπ Μίσιτς, να σκοράρει στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με ένα “κεραυνό” από μακριά.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΟΚ – Παναχαϊκή

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (68′ Λύρατζης), Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Ελ Καντουρί (74′ Καρέλλης), Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ (57′ Μίσιτς), Λημνιός Ζαμπά, Ακπόμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παναχαϊκή: Καπούταγλης, Σταματόπουλος Σωτηράκος, Τσελεπίδης, Πολίμος, Παπατόλιος (58′ Μουστακόπουλος), Πλέγας, Ελευθεριάδης (53′ Μαυριάς), Αργυρόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μπαστακός (75′ Μασούρας).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.