ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Βόμβα» στο ιταλικό ποδόσφαιρο: Παίχτες της Γιουβέντους σε πάρτι με… 60 μοντέλα!

«Βόμβα» στο ιταλικό ποδόσφαιρο: Παίχτες της Γιουβέντους σε πάρτι με… 60 μοντέλα!

Σκάνδαλο μεγατόνων ξέσπασε στο ιταλικό ποδόσφαιρο, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα περιοδικού της γειτονικής χώρας, ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους συμμετείχαν σε ιδιωτικό πάρτι με 60 μοντέλα!

Σύμφωνα λοιπόν, με το ρεπορτάζ του «The King», οι περισσότεροι παίκτες της «Βέκια Σινιόρα» βρέθηκαν στο ξενοδοχείο Starhotel Majestic του Τορίνο. Σε αυτή τη γιορτή είχαν προσκαλέσει σχεδόν 60 γυναίκες από κάθε μέρος της Ιταλίας, που ήταν κυρίως μοντέλα και influencers, σημειώνεται στο ρεπορτάζ.

Το πάρτι φαίνεται πως έγινε λίγες ημέρες μετά την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Wanda Metropolitano» για τη φάση των «16» του Champions League (2-0) που ίσως κοστίσει την πρόκριση στους «μπιανκονέρι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο περιοδικό δημοσιεύονται και φωτογραφίες που δείχνουν συνομιλίες των παικτών σε Whatsapp και Instagram, όπου μερικές από τις καλεσμένες αναφέρονται στο ραντεβού, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του εκδότη του περιοδικού, Φαμπρίτσιο Κορόνα, μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ οι μόνοι που δεν έδωσαν το παρών ήταν οι Αντρέα Μπαρτζάλι και Φεντερίκο Μπερναρντέσκι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.