ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ολυμπιακός: Κάλεσμα στον κόσμο να πάει στο ΣΕΦ την Τετάρτη -Ενα ευρώ το εισιτήριο

Ολυμπιακός: Κάλεσμα στον κόσμο να πάει στο ΣΕΦ την Τετάρτη -Ενα ευρώ το εισιτήριο

Νέα δεδομένα βάζει ο Ολυμπιακός, με την απόφαση του να εκδώσει εισιτήρια για το ματς με τον Προμηθέα Πατρών την Τετάρτη και να κάνει κάλεσμα στον κόσμο.

Σε αντίθεση με όσα είχε πράξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός εκδίδει εισιτήρια, για την αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πατρών (Τετάρτη, 17:30) και απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του να βρεθεί στο ΣΕΦ. Ωστόσο, δεν γίνεται σαφές αν θα κατέβει στο παιχνίδι.

Δεν αποκλείεται, δηλαδή, να είναι ένα κάλεσμα διαμαρτυρίας στον κόσμο της ομάδας για την υπάρχουσα κατάσταση με άγνωστο προφανώς το τι μπορεί να επακολουθήσει. Αν κατέβει στο ματς τότε δεν θα υποβιβαστεί, αν δεν κατέβει όμως τότε ο Ολυμπιακός θα πάρει τον δρόμο για την Α2 μπάσκετ.

Πάντως, δεν αποκλείεται να υπάρξουν επεισόδια και μεγάλη ένταση στο ΣΕΦ με τον κόσμο του Ολυμπιακού να δείχνει την οργή του για την υπάρχουσα κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ. Και είναι ερωτηματικό πως θα προστατευτεί η παρουσία του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου στο παιχνίδι, με τον Ελληνα ρέφερι να αποτελεί τον άνθρωπο που δεν ήθελαν στον ΟΣΦΠ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής Ολυμπιακός – Προμηθέας Πατρών, που έχει οριστεί για την Τετάρτη 8-5-2019 και ώρα 17:30, θα υπάρξει γενική είσοδος με τιμή εισιτηρίου 1 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τρίτη 7-5-2019 και ώρα 09:00».

https://twitter.com/olympiacosbc/status/1124347987663163392


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.