ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εξελίξεις στην υπόθεση των στημένων αγώνων στην Ισπανία – Στο «φως» νέα στοιχεία

Εξελίξεις στην υπόθεση των στημένων αγώνων στην Ισπανία – Στο «φως» νέα στοιχεία

Άλλες διαστάσεις παίρνει πλέον η υπόθεση με την χειραγώγηση αγώνων στην οποία ως εγκέφαλοι παρουσιάζονται ο Κάρλος Αράντα καιο πρώην παίκτης των Ρεάλ Μαδρίτης, Ολυμπιακού, Άρη και Βέροιας Ραούλ Μπράβο.

Όπως αναφέρει στη σημερινή της έκδοση η εφημερίδα «El Mundo» η χειραγώγηση αγώνων και ο χρηματισμός ποδοσφαιριστών ήταν η βιτρίνα της εταιρίας «Oikos» (αυτό ήταν το όνομα που είχαν δώσει) η οποία ουσιαστικά ξέπλενε χρήματα από την πώληση ναρκωτικών.

Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει ότι αυτό προκύπτει μέσα από την έκθεση της αστυνομίας και την καταγραφή γεγονότων, συνομιλιών, αλλά και τα.. βιβλία που κρατούσε η επιχείρηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπάρχει μια περίπτωση όπου ο Αράντα δίνει εντολή σε μια υπάλληλο να στοιχηματίσει μεγάλα ποσά σε διάφορα στοιχήματα, τα οποία κέρδισε και κατόπιν τα χρήματα μοιράστηκαν σε πρόσωπα του περιβάλλοντος του, τα οποία διαμένουν όλα στην περιοχή της Μάλαγα. Κι αυτή είναι μία από τις πολλές περιπτώσεις που οδηγουν τις αρχές στο συμπέρασμα ότι το κύκλωμα ξέπλενε χρήματα από άλλες δραστηριότητες μέσω του ποδοσφαίρου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.