
Το σόου στο ημίχρονο του τελικού του Super Bowl αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά γεγονότα της χρονιάς στις ΗΠΑ.
Φέτος το σόου είχε ένα επιπλέον ενδιαφέρον καθώς στη σκηνή βρέθηκαν δύο από τις πιο «καυτές» Λατίνες τραγουδίστριες. Τζένιφερ Λόπεζ και Σακίρα προκαλέσαν ντελίριο τόσο στους – άντρες – φιλάθλους που βρίσκονταν μέσα στο γήπεδο όσο και στους – άντρες – τηλεθεατές που τις παρακολούθησαν από την τηλεόρασή τους.
«Το σόου του ημιχρόνου παραλίγο να μου προκαλέσει πολλά προβλήματα» έγραψε στο Twitter ο Έλληνας φόργουορντ συνοδεύοντας την ανάρτησή του με δύο emoji’s που κλαίνε από τα γέλια.
Αυτό που παραμένει αδιευκρίνιστο για την ώρα είναι τι έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και προκάλεσε την αντίδραση της εγκύου φίλης του Μαράια.
Halftime show almost got me in trouble😂
— Giannis Antetokounmpo (@Giannis_An34) February 3, 2020
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.